GTX 970 Sistem Nasıl?

Neyse çok üstüne gitmeyelim sonuçta yaş ile alakası yok bende 16 yaşımdayım ama 3 ay önce aldığınız sistemi şimdi soruyorsanız burada sizin hatanız vardır. Gerçekten kazık yemişsiniz yanlış anlamayın ama öyle keşke almadan önce burada konu açsaydınız size yardımcı olacak bir çok insan vardı herkese olduğu gibi.

Canavar canavar sistem hey maşallah iyi oyunlar mavi ekransız günler iyi forumlar. Skylake alsaydın güncel bir sistem toplamış olurdun, ne diyim para senin sistem senin hayırlısı olsun diyim.

Bak çocuğum sert konuşmak istemiyorum senle fazla zorlama o fiyata daha iyisi toplanabilirdi bak 5 sayfa olmuş yırtma artık o paranı çöpe atmışsın kaç gündür yırtınıyorsun burada.

Ortağım eyvallah da şu durumda 2500 TL üstü sistemleri DDR3 toplamak saçmalık. Lütfen ya, hadi 3 ay öncesi dolar yüksek tamam eyvallah da 5000 liranın üstü koyulmuş hala skylake'e çıkmamak daha ziyadesi ki ben temiz bir İ7 alırdım. Paşam özeti şu sen parasından pişman değilsen harika sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…