GTX 970 Sistem Nasıl?

Neyse çok üstüne gitmeyelim sonuçta yaş ile alakası yok bende 16 yaşımdayım ama 3 ay önce aldığınız sistemi şimdi soruyorsanız burada sizin hatanız vardır. Gerçekten kazık yemişsiniz yanlış anlamayın ama öyle keşke almadan önce burada konu açsaydınız size yardımcı olacak bir çok insan vardı herkese olduğu gibi.

Hocam ekran kartı: MSI R9 FURY X 4GB HBM Memory 4096Bit AMD Radeon DX12 Su Soğutmalı Ekran Kartı Sistem:
al kazık.PNG

Canavar canavar sistem hey maşallah iyi oyunlar mavi ekransız günler iyi forumlar. Skylake alsaydın güncel bir sistem toplamış olurdun, ne diyim para senin sistem senin hayırlısı olsun diyim.:D

Bak çocuğum sert konuşmak istemiyorum senle fazla zorlama o fiyata daha iyisi toplanabilirdi bak 5 sayfa olmuş yırtma artık o paranı çöpe atmışsın kaç gündür yırtınıyorsun burada.

Ortağım eyvallah da şu durumda 2500 TL üstü sistemleri DDR3 toplamak saçmalık. Lütfen ya, hadi 3 ay öncesi dolar yüksek tamam eyvallah da 5000 liranın üstü koyulmuş hala skylake'e çıkmamak daha ziyadesi ki ben temiz bir İ7 alırdım. Paşam özeti şu sen parasından pişman değilsen harika sistem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı