GTX 970 Sistem Toplama

sly37

Hectopat
Daha fazla  
Ali Güngör yardımlarını bekliyorum. İşlemci 6600k olması temennisiyle fiyat 3600 tl aşmamalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buyurun böyle bir sistem yaptım. 2-3 ay sonra sabit disk alırsınız. 3 ay 240 gb yeterli geleceğini düşünüyorum. Bellekler XMP ile 2400 frekansında çalışacaktır. i 5 6600 K yerine i 7 6700 almanız daha iyidir buyurun açtığım konuda bunu açıkladım;
i5 6600 K + soğutucu yerine i7 6700 alınmalı
Kasadan gelen güç kaynağı 12 volt yolundan 58 amper veriyor 80+ sertifikası olan 750 watt güç kaynakları 56 amper veriyor yani 80+ sertifikası olmasa da %80 üstü verimlilik sağlar. Ben R 9 390 önerirdim fakat siz 970 istediniz ben de 970 koydum sisteme .

@Fasulye Sırığı onu nasıl kendisine göre ayarlasın. Her şey değişecek sabit disk aynı kalır bir de bellekler ekran kartı zaten kendisi söylemiş . Benim yaptığım sistemi alsın bundan iyisi yapılamaz diye düşünüyorum (Ekran kartını değiştirmezsek).

Arkadaşlar konuyu bana kaydırmayın lütfen, imzamdaki bilgisayarı ben oyun odaklı kullanmıyorum. İstediğini değiştirebileceğini biliyorsun @Spontune neyi tartışıyorsun?

@Fasulye Sırığı bir şeyi tartışmıyorum imzadaki parçaları kendine göre ayarlayabilirsin diyorsun. Bütün hepsi değişecek belli yani ben bundan bahsediyorum. Ayrıca konuyu sana kaydıran yok.

Bırak da o karar versin değil mi? Neyse dostum laf yetistiremeyecegim boş muhabbetlere. Iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…