GTX 970 sistemde CS:GO'da FPS düşüyor

lastbjorNN

Hectopat
Yer
Berlin
Merhaba, bundan 1 sene öncesine kadar canavar gibi oynadığım CS:GO bugün yeniden yüklediğimde 50-60 FPS zor görüyor. Düşüş de cabası. R3 1200, 8G RAM ve GTX 970 sistemim var. Hala sebebini anlayamadım.

Ayarlardan çoklu çekirdek kullanımının açık olduğundan emin misiniz bir kontrol edin derim.

windowsunu ve ekran kartı driverlerini güncelle, konsola fps_max 0 yaz. Nvidia ayarlarından herşeyi performansa ayarla. Bu ayarları gt630 da bile yapsan +70 fps verir

Ayarlardan çoklu çekirdek kullanımının açık olduğundan emin misiniz bir kontrol edin derim.
Evet açık ona rağmen maalesef.
V-sync kapa. Ayrıca 1 sene içinde bilgisayara bir şey oldu mu?
Hayır hiçbir sıkıntı olmadı düzenli olarak yazılımsal ve donanımsal bakımlarını yaptım.
windowsunu ve ekran kartı driverlerini güncelle, konsola fps_max 0 yaz. Nvidia ayarlarından herşeyi performansa ayarla. Bu ayarları gt630 da bile yapsan +70 fps verir
Son bi ümit deneyeceğim umarım olur.

Evet açık ona rağmen maalesef.

Hayır hiçbir sıkıntı olmadı düzenli olarak yazılımsal ve donanımsal bakımlarını yaptım.

Son bir ümit deneyeceğim umarım olur.

Windows'un lisanssızsa deneme bile internetten 20 liraya lisans al Windows çok fark ediyor. Performansı benim Monster PC'ye formattan sonra sahte Windows kuruncu LoL'de FPS 250'den 60A düştü tekrar orijinal yazılım kurdum düzeldi.

Evet lisanssız maalesef
Darboğaz olabilir.
İşlemcide değişikliğe gideceğim aşırı darboğaz var haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…