Bence ram veya anakart'ta problem var. Bios'a girebiliyormusunuz?Garantiye yollasam bile neyin bozuk olduğunu bilmiyorum.
Bence ram veya anakart'ta problem var. Bios'a girebiliyormusunuz?Garantiye yollasam bile neyin bozuk olduğunu bilmiyorum.
Bios'a girebiliyorum. Ama sorunun anakarta olduğunu düşünüyorum çünkü ekran kartını çıkartıp takınca bilgisayar çalışmaya başlıyor.Bence ram veya anakart'ta problem var. Bios'a girebiliyormusunuz?
Çıkarıp takınca sorun düzeliyor.Sorun ekran kartında. Ekran kartını çıkartman gerekmekte ve garantiye göndermelisin. Ekran kartını temizle sonra geri tak. Belki sorun düzelir . Çok kötü bir durum.
Kasanın içini aç fotoğraflarını yolla . Burda bir arkadaşın sorunu o şekil çözdükBios'a girebiliyorum. Ama sorunun anakarta olduğunu düşünüyorum çünkü ekran kartını çıkartıp takınca bilgisayar çalışmaya başlıyor.
Çıkarıp takınca sorun düzeliyor.
Bu sorun hep bilgisayarı restart attığımda oluşuyor.
Dosya boyutunu optimize diye bir hata alıyorum ne yapmalıyım.Kasanın içini aç fotoğraflarını yolla . Burda bir arkadaşın sorunu o şekil çözdük![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.