Peki PSU da bir patlama gibi bir olay yaşanırmı thermaltake marka bir PSU yu güvenerek alabilir miyim.Yeterli.
Yetmediğini nasıl anladınız? Argümanınız nedir? Bana kalırsak gayet yeterli o sisteme 400W tabi markasını ve nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Kaliteli bir 400W psu o sisteme yeter ve artar bile.400W bir PSU kullanıyordum ve yetmediğini fark ettim GTX 970, Intel bir anakart, 16 GB 4+4+4+4 RAM, i7 2600 işlemci Thermaltake peak 500W bir PSU almayı düşünüyorum yeterli mi?
Fsp markalı güzel bir PSU idi bir sorunu yoktu ama oyun oynarken siyah ekran gelmeye başladı ne yaparsam yapayım düzelmiyordu kapatıp açınca düzelmiyordu sadece yeniden girdiğimde açıldığı gibi yeniden siyah ekran veriyordu.Yetmediğini nasıl anladınız? Argümanınız nedir? Bana kalırsak gayet yeterli o sisteme 400W tabi markasını ve nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Kaliteli bir 400W psu o sisteme yeter ve artar bile.
Ben 500Watt Thermaltake PSU kullanmıştım, iyi bir markadır. GTX 970 için 500Watt yeterli olur.Peki PSU da bir patlama gibi bir olay yaşanırmı thermaltake marka bir PSU yu güvenerek alabilir miyim.
Bunun kimse garantisini veremez.Peki PSU da bir patlama gibi bir olay yaşanırmı thermaltake marka bir PSU yu güvenerek alabilir miyim.
Kapatıp açınca düzeliyordu*Fsp markalı güzel bir PSU idi bir sorunu yoktu ama oyun oynarken siyah ekran gelmeye başladı ne yaparsam yapayım düzelmiyordu kapatıp açınca düzelmiyordu sadece yeniden girdiğimde açıldığı gibi yeniden siyah ekran veriyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.