GTX 970 sisteme 500W PSU yeter mi?

Fsp markalı güzel bir PSU idi bir sorunu yoktu ama oyun oynarken siyah ekran gelmeye başladı ne yaparsam yapayım düzelmiyordu kapatıp açınca düzelmiyordu sadece yeniden girdiğimde açıldığı gibi yeniden siyah ekran veriyordu.
Anladım hocam geçmiş olsun. Ama benden size söylemesi bu tarz sorunlar sadece PSU değildir. Siz neden güç kaynağından şüpheleniyorsunuz ki

Anladım hocam geçmiş olsun. Ama benden size söylemesi bu tarz sorunlar sadece PSU değildir. Siz neden güç kaynağından şüpheleniyorsunuz ki
Başka yorumlara baktığımda hepsi benimle aynı sorunu yaşadıkları yazıyordu ve çoğunun sorunu daha güçlü bir PSU aldıklarında düzeldiği yazıyordu.

Başka yorumlara baktığımda hepsi benimle aynı sorunu yaşadıkları yazıyordu ve çoğunun sorunu daha güçlü bir PSU aldıklarında düzeldiği yazıyordu.
Ben siyah erkan sorunlarının ekran kartından dolayı olduğunu sana söyleyim.
Psu şüphelerini bence düşür çünkü PSU sana sıkıntı yaratsa oyun oynarken siyah erkan vermez kendini kapatır pc ya da oyun baya baya kasar. Hissedersin bir sıkıntı olduğunu ama asla siyah ekran vermez. Parandan olma yeni bir psu alarak benden sana tavsiye.

Hocam PSU dediğiniz şey bomba gibi patlayan bir şey değil, bir şey olmaz. Şu patlama olayı çok abartılıp yanlış anlaşılıyor.
Eskide kaldı o patlama olayları. Markasız ve baya eski sistemden çıkarılıp kullanılmayacaksa sorun olmaz. O patlama olayları genelde 250W oluyordu. 300W sonra PSUlara kolay kolay bir şey olmamaya başladı.

Ben siyah erkan sorunlarının ekran kartından dolayı olduğunu sana söyleyim.
Psu şüphelerini bence düşür çünkü PSU sana sıkıntı yaratsa oyun oynarken siyah erkan vermez kendini kapatır pc ya da oyun baya baya kasar. Hissedersin bir sıkıntı olduğunu ama asla siyah ekran vermez. Parandan olma yeni bir psu alarak benden sana tavsiye.
Siyah ekran geliyordu ve ekran kartının fanları duruyordu farklı ekran kartıda takmıştım oda GTX 970 idi yine aynı sorunla karşılaştım sonra arkadaşım aynı ekran kartını 650w bir PSU su olan sistemde kullanıyor ve öyle bir problem daha yaşamadı.

Hocam PSU dediğiniz şey bomba gibi patlayan bir şey değil, bir şey olmaz. Şu patlama olayı çok abartılıp yanlış anlaşılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siyah ekran geliyordu ve ekran kartının fanları duruyordu farklı ekran kartıda takmıştım oda GTX 970 idi yine aynı sorunla karşılaştım sonra arkadaşım aynı ekran kartını 650w bir PSU su olan sistemde kullanıyor ve öyle bir problem daha yaşamadı.
Anladım öyle desenize :D. O zaman tamamdır. PSU sanırım ya ömrünü doldurmuş ya da arızalanmış. Geleceye yönelik bir alışveriş olur 500W yeter hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı