GTX 970 sisteme çift monitör bağlama

Heroizen

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 970 ekran kartımın aşağıdaki gibi çıkışları var. HDMI çıkışında şu an halihazırda kullandığım monitör bağlı. Eski VGA monitörümü de 2. ekran olarak kullanmak istiyorum. Ne çeşit bir dönüştürücü almam gerekiyor? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    227,9 KB · Görüntüleme: 47
Peki bir monitörü HDMI bir monitörü displayporta bağlayarak çift ekran kullanabilir miyim?

Sana yapman gerekeni söylüyorum. Ekran kartında zaten HDMI çıkışı var ve HDMI çıkışlı monitör var demişsin bunu cebe koy. VGA monitörüne, internetine 'VGA to DisplayPort' yazıp sağlam yorumları olan bir alet alacaksın istersen burada foruma da sor. Sonra eline geçtikten sonra alet VGA çıkışlı olan monitörünü dönüştürücü ile beraber ekran kartının DisplayPort çıkışına takacaksın. Çift ekran hayırlı olsun. Isınma, FPS düşmesi vs yaşamazsın.

Teşekkür ederim
Sana yapman gerekeni söylüyorum. Ekran kartında zaten HDMI çıkışı var ve HDMI çıkışlı monitör var demişsin bunu cebe koy. VGA monitörüne, internetine 'VGA to DisplayPort' yazıp sağlam yorumları olan bir alet alacaksın istersen burada foruma da sor. Sonra eline geçtikten sonra alet VGA çıkışlı olan monitörünü dönüştürücü ile beraber ekran kartının DisplayPort çıkışına takacaksın. Çift ekran hayırlı olsun. Isınma, FPS düşmesi vs yaşamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı