GTX 970 sorunlu mu?

Atarine

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar,
Ben başlıkta da belirtiğim gibi çoğu insan GTX970 bilmem ne sorunu var diye konu açmış ben de GTX970 alacağım ama bu konulardan sonra bir geri çekildim, sizce almalı mıyım?
Sorunsuz şekilde kullanan varsa bilmek istiyorum.
Mesela sorun coil whine veya GPU sıcaklığı falan.
Şimdiden sağ olun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sorunlu değil. CW evet var ancak her ekran kartında yok şansa bağlı biraz. CW öyle büyük bir sorun değil. 3.5 GB konusuna gelirsek aslında kart 4 GB. Ancak sadece 500 MB'lık bir kısmıı yavaş çalışıyor. Yoksa iyi kart. Sorunlu olsa Technopat sistem toplama rehberinde kullanmaz.

Isı sorunu sizi neden korkutuyor anlamıyorum. Ekran kartlarına kız gibi davranıyorsunuz.
Ben HD4350 ile low ayarlarda 768p'de 24 fps ortalama 85 derecelerde oyun oynamış biriyim.
Vede yeni nesil soğutmalarda ısı sorunu olmaz Asus Strix olsun Twin Frozr olsun. 65 dereceyi geçiceğini sanmam.
Coil Whine ise şansına.

Ben MSI GTX 970 kullanıyorum. Ortalama en fazla 70-71'de çalışıyor. Oda böyle GTA 5, Far Cry 3, gibi oyunlar da. Kesinlikle ısınma sorunu yaşamazsınız. İyi birde kasanız var ise. CW ise şans işi. Bende mesela çok az var. Ama 300-400 FPS'de belli oluyor. Beni rahatsız etmiyor, ondan da iade etmedim. Belki gelecek kart daha fazla CW sorunlu olabilir diye.

Sorunlu değil CW var ama çok nadir görülen bir olay ve 3.5 GB sorunu var bunun sebebi ise kartın 500 MB'lık bir kısmının yavaş çalışmasıdır, içiniz ferah olsun rahatlıkla alabilirsiniz.

Isı sorunu sizi neden korkutuyor anlamıyorum. Ekran kartlarına kız gibi davranıyorsunuz.
Ben HD4350 ile low ayarlarda 768p'de 24 fps ortalama 85 derecelerde oyun oynamış biriyim.
Vede yeni nesil soğutmalarda ısı sorunu olmaz Asus Strix olsun Twin Frozr olsun. 65 dereceyi geçiceğini sanmam.
Coil Whine ise şansına.
HD4350 ile GTX970 bir mi ? Biri 1000 TL küsür diğeri 50-60 TL.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı