Seareales
Hectopat
Daha fazla
Sonunda istediğim sistemi toplamış bulunuyorum. Sistem toplama ile ilgili 2 konu açmıştım, yardımlarınız için teşekkürler.
Parçalar ;
İşlemci : İntel i5 4690k
Anakart : Msi z97 Gaming 5
Ekran Kartı : Msi GTX970
Bellek : Corsair 2x8GB
(CMZ16GX3M2A1600C10)
Güç kaynağı : Corsair VS650W
Kasa : Zalman z3 Plus ( Beyaz )
HDD : Wd Blue 1TB
Zalman z3 Plus arastirarak aldim hakkında güzel yorumlar vardi fakat bu fiyata bu kadar şık ve güzel bir kasa beklemiyordum. Fanları basit durmuyor ama o konuda yorumumu sistem toplandığında yaparım.
Elimde Asus led monitörü var fakat HDMI girisi yok 400-500 Tl arası monitör tavsiyesi verirseniz mutlu olurum.
Daha önce hic sistem toplamadim. Acaba Montaj dahil BIOS ayarlarini kendim yapabilir miyim ? Montaj ile BIOS ayarlari ile ilgili bana yardimci olacak video var mı ?
Parçalar ;
İşlemci : İntel i5 4690k
Anakart : Msi z97 Gaming 5
Ekran Kartı : Msi GTX970
Bellek : Corsair 2x8GB
(CMZ16GX3M2A1600C10)
Güç kaynağı : Corsair VS650W
Kasa : Zalman z3 Plus ( Beyaz )
HDD : Wd Blue 1TB
Zalman z3 Plus arastirarak aldim hakkında güzel yorumlar vardi fakat bu fiyata bu kadar şık ve güzel bir kasa beklemiyordum. Fanları basit durmuyor ama o konuda yorumumu sistem toplandığında yaparım.
Elimde Asus led monitörü var fakat HDMI girisi yok 400-500 Tl arası monitör tavsiyesi verirseniz mutlu olurum.
Daha önce hic sistem toplamadim. Acaba Montaj dahil BIOS ayarlarini kendim yapabilir miyim ? Montaj ile BIOS ayarlari ile ilgili bana yardimci olacak video var mı ?
Son düzenleyen: Moderatör: