GTX 970 ve FreeSync 144 Hz monitör

Daha fazla  
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. GTX970 ekran kartına sahibim. Acer'in 144 Hz FreeSync monitörü almayı düşünüyorum. Bildiğim kadar FreeSync AMD destekliyor. Ekran kartım ndvia sizce FreeSync özelliği kullanmadan ekran titreme vs yapar mı?

Hocam eminiz değil mi CS de 300 FPS alıyorum titreme vs olmaz
Dostum Freesync i kapatırsan olmaz.
Ama önce internetten falan bakabilirsiniz bazı FreeSync monitörler G-Sync uyumlu oluyor. Böylece monitörden FreeSync denetim masasından G-Sync açıp kullanabilirsiniz. Ama yok ben 144FPS altını görmüyorum dersen gerek yok. Ama FreeSync monitörün yenileme hızının altında çok iş yapıyor.

Hocam eminiz değil mi CS de 300 FPS alıyorum titreme vs olmaz
Benimde monitörümde de FreeSync özelliği var, bende Cs de yaklaşık o civarda fps alıyorum fakat ekran kartım Nvidea olduğu ve DP kablom olmadığı için o özelliği kullanmıyorum bana hiçbir sıkıntı yaratmıyor kapalı olması.
Dostum Freesync i kapatırsan olmaz.
Ama önce internetten falan bakabilirsiniz bazı FreeSync monitörler G-Sync uyumlu oluyor. Böylece monitörden FreeSync denetim masasından G-Sync açıp kullanabilirsiniz. Ama yok ben 144FPS altını görmüyorum dersen gerek yok. Ama FreeSync monitörün yenileme hızının altında çok iş yapıyor.
Gsync, Nvidea 1xxx serisinden öncesini FreeSync'li monitörlerde desteklemiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı