GTX 970 ve FX 8300 sistem Valorant FPS düşüklüğü

JrParanoid

Centipat
Merhaba Valorant'ta oyun örnegımle anlatayım. Her yerden testlerde bakıyorum benım bilgisayarımın aynısı ıle 300 400 FPS alıyorlar. Fakat ben 50'den yukarı cıkamıyorum. Arada sırada bir şey oluyor sadece 5 10 dakıkalık 120 150 FPS'leri goruyorum sonra yenıden 40 30'a dusuyor FPS'im için ne yapmalıyım?

Merhaba Valorant'ta oyun örnegımle anlatayım. Her yerden testlerde bakıyorum benım bilgisayarımın aynısı ıle 300 400 FPS alıyorlar. Fakat ben 50'den yukarı cıkamıyorum. Arada sırada bir şey oluyor sadece 5 10 dakıkalık 120 150 FPS'leri goruyorum sonra yenıden 40 30'a dusuyor FPS'im için ne yapmalıyım?

Monitör Hz' in kaç?

O sistemle kim 300-400 Fps almış acaba ?

Evet 100 alması gerekir ama abartmış 300-400 falan.

Dostum YouTube'ye testlere bakabılırsın GTX 970 FPS oyunları için gayet ıyı bir ekran kartı işlemcide öyle YouTube'ye bir bak derim.
Virüs testi yapmayı neneyin ve ekran kartının driverlerininin güncel olup olmadığını kontrol edin güncelse silip yeniden yüklemeyi deneyin.

Hepsini yaptım maalesef olmadı.
Monitör Hz'in kaç?

80 veya 85 Hz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı