GTX 970 Ve GTX 980 Arasında Ne Kadar Fark Var ?

Peki, Watch Dogs'ta herşey ultra'da, çözünürlük 1920x1080'de ve V-SYNC açık iken GTX 970 30 FPS veriyor. Forum'da ki bir arkadaş söylemişti. GTX 980 kaç FPS verir yukarıda yazdığım gibi olursa ayarlar tahminen ?

GTX 970'in 2 seneye kasacağını nerden biliyorsunuz? Bunlar oyunlara göre değişir. Watch Dogs gibi optimizasyon özürlü oyunlarla ekran kartının performansını ölçmek yanlış bana göre. Bence 2 sene GTX 970 ultrada götürecektir. Nedeni ise MS'nin mantle teknolojisinin benzerini kullanıcılara sunacak olması. Böyle olduğu taktirde ekran kartlarının üzerindeki gereksiz yük kalkacak böylelikle çok rahat 60 FPS üzeri akıcı şekilde oyunlar oynanabilecek.

Bana ultra ayarlarda götürmez gibime geliyor. Hele 4k'ya geçince eyvah eyvah. DSR kullanabilirim belki. Watch Dogs optimizasyon özürlü biliyorum ama.. Neyse bakıcaz artık.

Bence gtx 970 çünkü aradaki 700 lira farka 10 fps bana göre değmez. Ama bütçe sıkıntı değilse tabi ki, gtx 980 al 5-10 fps kar. 2 yıl ultra da götürürmü diye soruyorsun, arada 5-10 fps performans farkı var, buna göre bence 2 yıl gtx 970 götürmezse, gtx 980' de götürmez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı