GTX 970 ve i5 4690 için 550 Watt Güç Kaynağı Yeterli mi?

Kasayı açıp PSU etiketinin fotoğrafını çekebilirsiniz.
l0ydvX.jpg

Evet bu da benim PSU i5 4690k ve msi ya da asus 970 icin yeterli midir ?. Yetmez ise mecbur yenisini alacağım zaten..

Senin güç kaynağı da yeterli. En azından sistemi çalıştırmayı dene ;)

Sende olmasan reyiz var ya :) Valla herkese koşuşturup yardımcı oluyosun sağolasın. Peki oc genie tuşunu kullanacağım. Ve turbo boost da açık olacak ama voltaj verip de O.c yapmayacağım. Yinede bir Psu alsam mı hangi marka almalıyım 650w +80 bronz yeter diye düşünüyorum.

İlk önce güzel bir şekilde sistemi çalıştırmayı dene, ardından oyunları test et. Şu anlık OC Genie gibi işleri kullanmazsan sevinirim. Zira güç tüketimi bakımından ne olacağı belli değil.

Corsair VS 550 alabilirsin, 150TL.

Peki bu +80 ne demek oluyor tam olarak, bu önerdiğin Psu da +80 var mı ?

Corsair VS550 ve VS650 ürünlerinde 80+ sertifikası yoktu, getirildi. Getirilen ürünler Builder adı altında 30-40TL daha pahalı.

80+'nın 350W tüketen sistem için bir yararı olmayacağını belirteyim.

Alacağım ekran kartı galax exoc modelidir.
Resmini gösterdiğiniz psu gb modeli herhalde.
Benim psuda gb yazmıyor.

GALAX - What's Your Game? Burada yazdığına göre 145 watt güç tüketimi varmış en fazla. Yani sorunsuz kullanılabilir mevcut PSU ile.
Sizin PSU'nun etiketinin bir fotoğrafı olsa faydalı olurdu. Elimden gelen bu, ne yapabilirim ki :(
12v kanalından 350 watt veren bir PSU iş görecektir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı