GTX 970 ve i5 6600K Sistem Yükseltme

equator

Hectopat
Yer
Midland
Daha fazla  
En son bilgisayarı 2016 yılında toplamıştım. Sistemi yükseltmek istiyorum. Aslında sadece ekran kartını değiştirmek istiyordum ama bottleneck yapabileceği için işlemciyi dolayısıyla anakartı da değiştirmen gerekiyor sanırım.
  • ASUS ROG STRIX GTX970
  • Intel i5 6600K
  • MSI Z170A GAMING M3
kullanıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum eğer sadece ekran kartını değiştirip işlemci ve anakartı değiştirmeden bir değişiklik yapılabilirse tavsiyelerinizi dinliyorum.
s1.gif

Bütçem 4000 TL, oyun oynama, programlama ve 3 boyutlu modelleme için kullanacağım. Şu ana kadar programlamada ve 3 boyutlu modellemede sorunum olmadı bu sistemle ama artık oyunlarda yetmediğini hissediyorum. Teşekkürler.

Teşekkürler, RTX kartlar bu bütçeye uygun değil sanırım?
Bence iyi bir indirimle 2000-2200 TL aralığında RX 5700 alabilirsiniz. RTX 2060 süper gücünde bir kart. Yine indirim kovalayarak RTX 2060 da alınabilir.
RTX 2060 alabilirsiniz fakat 3000 lira civarında.
Daha dün RTX 2060 Gaming modeli 2400 TL fiyattaydı Vatanda. Şu an kampanya bitti ama yakın zamanda başka bir yer yine yapar nasıl olsa.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı