@heavystorm01 Peki hangi sistemde daha iyi oyun performansı alabilirim ?
İçinde GTX 980 bulunan sistem, oyunlarda daha çok performans verecektir.@heavystorm01 Peki hangi sistemde daha iyi oyun performansı alabilirim ?
Sorunlu değil GTX 970, sorunlu gibi bir imaj edindi sadece. Belli bir hata oranı var her üretimde, bu konuda. GTX 970 ile GTX 980 arasında bu açıdan pek fark olduğunu düşünmüyorum. Niye mi GTX 970' den daha çok şikayet var? Çünkü GTX 980' den daha çok sattı ve daha çok mağdur, tartışma platformlarını doldurdu. Yüzde üzerinden kıyaslama yapmak lazım bu konuda, öbür türlü haksızlık olur. VRAM sadece ufak bir hayal kırıklığı, ama sorun değil. GPU' yu %100 yük altında takılma olmadan çalıştırabilecek bellek var neticede.GTX 980 istememin bir sebebide GTX 970'in biraz sorunlu bir kart olması CW , VRAM sorunu falan derken biliyorum önemsiz sorunlar bunlar fakat almışken iyi olsun modundayım biraz da geçen sefer GTX 960 gibi beni hayal kırıklığına uğratmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.