GTX 970 ve İ7 4790 vs GTX 980 ve İ5 4590

Gtx 980 almalısın gözle görülür bir fark olacaktır işlemci sıkıntı yaratmaz :like: ayrıca önceki işlemci ve ekran kartını almak isteyen bir arkadaş bulursan yeni işlemci için gerekli bütçeyi yaratabilirsin:D

Yurtdışından 499 dolarlık fiyat etiketiyle alıyorsanız, kesinlikle GTX 980. Ama AMD düşünüyorsanız, R9 FURY' i de bekleyebilirsiniz.

GTX 980 istememin bir sebebide GTX 970'in biraz sorunlu bir kart olması CW , VRAM sorunu falan derken biliyorum önemsiz sorunlar bunlar fakat almışken iyi olsun modundayım biraz da geçen sefer GTX 960 gibi beni hayal kırıklığına uğratmasın.
Sorunlu değil GTX 970, sorunlu gibi bir imaj edindi sadece. Belli bir hata oranı var her üretimde, bu konuda. GTX 970 ile GTX 980 arasında bu açıdan pek fark olduğunu düşünmüyorum. Niye mi GTX 970' den daha çok şikayet var? Çünkü GTX 980' den daha çok sattı ve daha çok mağdur, tartışma platformlarını doldurdu. Yüzde üzerinden kıyaslama yapmak lazım bu konuda, öbür türlü haksızlık olur. VRAM sadece ufak bir hayal kırıklığı, ama sorun değil. GPU' yu %100 yük altında takılma olmadan çalıştırabilecek bellek var neticede.
Bütçe varsa GTX 980 / GTX 980 Ti , F/P için GTX 970 / GTX 970 SLI...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı