GTX 970 Veya R9 390 İçin 144Hz Monitör Almak Mantıklı Mı?

hazar99

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İyi günler. Ben genelde Bf4, far cry, assassins creed gibi sistem gereksinimleri yüksek oyunlar oynuyorum. Başlıktaki ekran kartları da bu oyunlarda 60-70 FPS veriyorlar. (Ultrada) Şimdi 60-70 FPS verdikleri için 144hz 1 MS monitör almak mantıklı mı? Yoksa onun yerine 60hz 1 MS monitör almak mı akıllıca olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
60-70 arası veriyorsa alman mantıksız olur. 144 hz monitörleri 144+fps veren oyunlarda daha iyi kullanabilirsin. CS GO gibi mesela. FPS değerin 60-70 değilde 100-110 deseydin al derdim belki ama 60-70 fps için alma bence. Yanlışım var ise düzeltirler.

1 MS ile 5 MS saniye arasında gözle görülür fazla fark yok. 144 HZ monitör o kartlar için gereksiz onun yerine 4K çözünürlükte 40-60FPS arası oyun oynayabilirsin GTX970 ile, yani 60 HZ mönitör al kaç MS olacağına sen karar ver.

Profesyonel oyuncu iseni 1ms almanızı tavsiye ederim 60Hz fakat oyun sadece hobinizden öte değilse 5ms idealdir. Vatan' da 616TL civarında ASUS' un 1ms monitörü mevcut almak isterseniz bütçenize göre bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı