GTX 970 vs R9 380?

Dur yapma diyerek seni durdurmak istedim. R9 390 alabiliyorsan al. Hatta 8Gb versiyonunu al sonra ilerde bana teşekkür edersin. Sen sıkıntılı geçmiş senenin kartını alacaksın haberin olsun. Ve Vram sorunlu,CW ihtimali yüksek bir kart. Bir kaç seneye kalmaz 2k oyun oynamak istediğinde dökülecek zaten GTX 970. Sende R9 390'ınla "gerçek" 4Gb/8Gb Vram'inle ayaklarını uzatıp keyfine bakacaksın. Arada sadece FPS farkı var zannetme. Arada bir yıllık teknoloji farkı var. Teknolojinin ne kadar hızlı ilerlediğini düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın.

Zalman kasayi inceledim. Z3 plus kasa zaten alacağım. Ancak bu kasanın içindeki psu da 12v altında 450 watt yazıyordu. Corsair 80 plus bir şey almayı düşünuyorum başka tavsiyeler varsa sevinirim

Not: R9 390 da inceliyorun şu an hemen

500W'ın üzerinde 550W veya 600W bir PSU yetecektir.

Yeni alacağınız mönitör hangi çözünürlükte olacak.

Monitore karar vermedim açıkçası. şimdilik iyi bir ekran kartı alarak, ilerde de anakart ve işlemciyi yükseltmeyi arada ssd eklemeyi falan düşünüyordum. tabii bunların ardından uygun bir de monitör almayı. 4k, 2k takıntımda olmadığından full hd bir şey işimi görür gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…