GTX 970 vs R9 380?

Dur yapma diyerek seni durdurmak istedim. R9 390 alabiliyorsan al. Hatta 8Gb versiyonunu al sonra ilerde bana teşekkür edersin. Sen sıkıntılı geçmiş senenin kartını alacaksın haberin olsun. Ve Vram sorunlu,CW ihtimali yüksek bir kart. Bir kaç seneye kalmaz 2k oyun oynamak istediğinde dökülecek zaten GTX 970. Sende R9 390'ınla "gerçek" 4Gb/8Gb Vram'inle ayaklarını uzatıp keyfine bakacaksın. Arada sadece FPS farkı var zannetme. Arada bir yıllık teknoloji farkı var. Teknolojinin ne kadar hızlı ilerlediğini düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın.
 
Zalman kasayi inceledim. Z3 plus kasa zaten alacağım. Ancak bu kasanın içindeki psu da 12v altında 450 watt yazıyordu. Corsair 80 plus bir şey almayı düşünuyorum başka tavsiyeler varsa sevinirim

Not: R9 390 da inceliyorun şu an hemen
 
Benim, karşılaştırılması doğru değil dediğiniz iki ürünün arasında kalmamın tek nedeni yazımda da açık belirttiğim gibi fiyat olarak 650 TL ye R9 380 nin çok avantajlı olması. Zaten iyi bir kart, bu fiyata göre yukardaki belirttiğim sisteme taksam kimse hiç yakışmamış demez. Gtx 970 alarak ilerde anakart ve işlemci yükseltmeyi ve hatta yeni bir monitör almayı da düşünüyorum.

Yeni alacağınız mönitör hangi çözünürlükte olacak.
 
Monitore karar vermedim açıkçası. şimdilik iyi bir ekran kartı alarak, ilerde de anakart ve işlemciyi yükseltmeyi arada ssd eklemeyi falan düşünüyordum. tabii bunların ardından uygun bir de monitör almayı. 4k, 2k takıntımda olmadığından full hd bir şey işimi görür gibi geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı