GTX 970 vs R9 380X vs R9 290X

Hangisi

• GTX970 4GB 256Bit

Oy: 14 73,7%
  • R9 380X 4GB 256Bit

Oy: 2 10,5%
  • R9 290X 4GB 512Bit

Oy: 3 15,8%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Gerçekten dünyanın en saçma konularından biri, hadi bi şekilde taktın ekran kartını diyelim ki takamicaksın ama bu kartlar için yanında 500W(en az) bir power taşımak lazım ör o 290X tek başına 300W çeken bir kart ve de leptopunun ekranı FHD bile değilken ki bu olayı yapmak tam bir saçmalık nerden duydun bu saçma yaptırımı. Ayrıca ekran kartı leptoplarda çok az bi seride değişir o da özel kartlardır yanı kısaca aşırı saçma bir konu olmuş.

Sizin istediğiniz ekran kartları arasından GTX 970 derim. R9 390X biraz daha pahalı ve GTX 980' in normal haline O.C. ile anca yetişiyor. Ve laptopa takacaksanız ( Benim gibi :) ) o kadar iyi bir karta gerek yok. Bana hediye olarak gelen GTX 850M' i Macbook' a thunderbolt ( Yazım yanlışı olabilir. ) aracılığıyla çalışan bir dönüştürücüye takıyorum. Ama normal ekran kartlarını takmak hem mantıksız hem de gereksiz. Monitör çözünürlüğü o kadar az iken bu kadar iyi bir ekran kartı almak biraz dengesizliğe yol açar. Üstelik işlemciniz iyi olsa bile, mobil bir işlemci masaüstü ekran kartında sorun çıkarabilir. M ibareli bir ekran kartı alırsanız kolay olur ama yüksek çözünürlüklü olmadıkça yine bir işe yaramaz. Benim laptop' ta GTX 660 var o yetiyor ama yine de ekstra ekran kartı taktım. Ama hediye gelmeseydi uğraşmazdım açıkcası. Bence yol yakınken vaz geçin, uğraşmayın böyle şeylerle. Ben yinede konu açtığınız için diyorum ki GTX 970 alabilirsiniz. Ama hiç almayın daha iyi derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı