GTX 970 vs R9 380X vs R9 390?

Ben monitöre bakmam kardeş. Benim kullandığım karta bir bak R9 285 ama LG Flatron W1941S kullanıyorum benim için sorun bile değil ve @Because Im Batman çok haklı Asus ekran kartı konusunda "BENCE" hiç başarılı olmadı ileride de olamayacak.
Galiba anlamıyorsun ? Adam 1080p monitör kullanacaksa gtx 970 daha doğru bir karar.

Bence biraz bekleyin ve PASCAL serisi ekran kartları çıksın ve Benchmarklarini bir görelim GTX970, GTX 980, R9 390, R9 390X ile yeni ekran kartlarını karşılaştıralım. Eğer 2 hafta içinde PASCAL ekran kartları tanıtılırsa bu ay sonuna kadar ön siparişleri alınmaya başlar ve fiyatı belli olmuş olur. Fiyatlarını karşılaştırız ve ona göre karar veririz.

Son düzenleme:
1080P de oynacakmış arkadaşımız. Yani; GTX 970 ile R9 390'ın 1080P de aynı değerleri verdiğini videolar aracılığıyla görebilirsiniz. Yer yer GTX 970 önde geliyor yer yer R9 390. Ama bazı arkadaşlar AMD'den başka marka bilmedikleri için sadece R9 390'in yer yer önde olduğunu söylüyor. Aynı sekilde Nvidia tarafında da var bunlara "Tek tarafcılık" yada "fanboy" deniyor bunlarada :) Böylelerinin dediklerine fazla kafa yormayın :) Bence zamanınız varsa yeni mimariyi bekleyin yoksada 2 kart aynı seviyede 1080P'de kafanıza yatanı alın derim.

1080P de oynacakmış arkadaşımız. Yani; GTX 970 ile R9 390'ın 1080P de aynı değerleri verdiğini videolar aracılığıyla görebilirsiniz. Yer yer GTX 970 önde geliyor yer yer R9 390. Ama bazı arkadaşlar AMD'den başka marka bilmedikleri için sadece R9 390'in yer yer önde olduğunu söylüyor. Aynı sekilde Nvidia tarafında da var bunlara "Tek tarafcılık" yada "fanboy" deniyor bunlarada :) Böylelerinin dediklerine fazla kafa yormayın :) Bence zamanınız varsa yeni mimariyi bekleyin yoksada 2 kart aynı seviyede 1080P'de kafanıza yatanı alın derim.
Hocam adam technopat sistem tavsiyelerinden aldım kartı diyor, arkadaş gelmiş hala tek kaynağa güvenip almışsınız bu sizin hatanız diyor. İnsan buraya güvenmeyecekte nereye güvenecek? Biri mesaj sayıma bak ben senden üstünüm diyor. Her kartın iyi olduğu yerler var bunu ben kabul ediyorum fakat arkadaşlara gtx dedinmi -ıyy görüşüyle yaklaşıyorlar. Onlar için hayat R9 ile başlıyor. Geçen seneye kadar Asus R9 285 Strix kullanan birisi olarak söylüyorum, her sistem tavsiyesinin altına adeta bir BOT gibi AMD ekran kartları önerenleri artık tii ye almamaya karar verdim. Biraz geniş düşünün lütfen, teşekkürler :)

Son düzenleme:
Bazı akıllı arkadaşlar hala daha diyor PASCAL'ı bekle diye.
Mayıs ayı sonunda tanıtılırsa Temmuz ayında raflarda referans modelleri olur, özel soğutmalı olanlar değil.
Ayrıca ilk çıkacak kartlar üst seviye çıkacak yani Titan X gibi, GTX 970'in rakibi çıkana kadar Eylül,Ekim,Kasım olur.

O yüzden sistem toplayacaklara bekle vs demeyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı