GTX 970 vs R9 380X

Kerem Ayaz

Megapat
Daha fazla  
Haftaya bir oyun bilgisayarı satın alacağım. Bütçemi zorlayıp GTX 970 almayı düşünüyordum ancak 3.5 GB VRAM sıkıntısı beni korkutuyordu, bu yüzden 380X almaya karar verdim ancak gönlüm hep GTX 970'te, performans olarak 380X'in önünde bir kart. Sizce hangi kartı satın almalıyım? Hangi oyunların 3.5 GB VRAM'i (1080p'de) geçtiğini pek bilmiyorum, bu konuda da beni aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
3.5 GB Vram sorunu yeni çıkan (Yeni çıkandan kasıt ilk üretimden sonraki seriler ) GTX 970 serilerinde bulunamamaktadır. Oldu ki ilk üretim aldınız şansınıza ( :) ) ondada 0.5 GB'ı 100 mHz daha az hızda çalıştırıyor. CW sorunu çıkarsa da ürünü geri gönderip yenisini isteyebilirsiniz.

R9 390 da düşünebilirsiniz bir bakın derim gtx 970 ile fiyatları yakın hemde performans olarak da bazı oyunlarda gtx 970 den önde çıkabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu fikir sahibi olmanı sağlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı