Geniş düşünün diyen kişinin at gözlüğü takım yorum yapması ne kadar ironik değil mi? Buraya güvenmesin demedim bir şey alınırken tek kaynağa bakıp alınılmaz kaldı ki Asus Technopat'ın sponsoru Technopat Asus önermeyecekte ne önerecek? Çok basit şekilde 2-3 kaynaktan araştırsaydı Asus alınmayacağını bilirdi. Kimse GTX kötü demiyor nasıl ki ilk çıktığında aşırı popüler olduysa her şeyin bir ömrü var. Bu arada GPUBoss sitesi yasaklıdır. GPU Benchmark'ta verilen bilgilere bakarsanız genel hızda R9 390'nın 8. sırada olduğunu görürsünüz kaldı ki GTX 970'in Benchmark'larının fazla olmasının sebebi daha önce piyasaya sürülmesidir.Hocam adam technopat sistem tavsiyelerinden aldım kartı diyor, arkadaş gelmiş hala tek kaynağa güvenip almışsınız bu sizin hatanız diyor. İnsan buraya güvenmeyecekte nereye güvenecek? Biri mesaj sayıma bak ben senden üstünüm diyor. Her kartın iyi olduğu yerler var bunu ben kabul ediyorum fakat arkadaşlara gtx dedinmi -ıyy görüşüyle yaklaşıyorlar. Onlar için hayat R9 ile başlıyor. Geçen seneye kadar Asus R9 285 Strix kullanan birisi olarak söylüyorum, her sistem tavsiyesinin altına adeta bir BOT gibi AMD ekran kartları önerenleri artık tii ye almamaya karar verdim. Biraz geniş düşünün lütfen, teşekkürler
GTX 970'de bütün markalar başarılı. Şu an Evga'da indirim var.(Vatan PC) Ona yönelebilirsin.Herkesin verdiği cevapları tek tek okudum herkese teşekkür ederim cevapları için farkında olmadan tartışma başlatmışım sanırımBen bu güne dek AMD kullandım ilk defa nvidia kullanacam yani Gtx 970 almaya karar verdim Yalnız hangi marka önerirsiniz bide biraz araştırdım herkes Asus ve Msı kullanıyor bunların dışında Galax ve Gigabyte markalar nasıldır?
Hocam adam technopat sistem tavsiyelerinden aldım kartı diyor, arkadaş gelmiş hala tek kaynağa güvenip almışsınız bu sizin hatanız diyor. İnsan buraya güvenmeyecekte nereye güvenecek? Biri mesaj sayıma bak ben senden üstünüm diyor. Her kartın iyi olduğu yerler var bunu ben kabul ediyorum fakat arkadaşlara gtx dedinmi -ıyy görüşüyle yaklaşıyorlar. Onlar için hayat R9 ile başlıyor. Geçen seneye kadar Asus R9 285 Strix kullanan birisi olarak söylüyorum, her sistem tavsiyesinin altına adeta bir BOT gibi AMD ekran kartları önerenleri artık tii ye almamaya karar verdim. Biraz geniş düşünün lütfen, teşekkürler