GTX 970 vs R9 390X

GTX760 2 GB ekran kartımla GTA 5'i 1080P'de en yüksek ayarlarda (advanced g. hariç) 45+ üstü oynarken neyin 4 GB'sinden bahsediyorsun? Sen DH'yle burayı karıştırmışsın. :D

Aç bi 1440p de shadow of mordor'u ultrada açabiliyor musun görelim kısıtlama sürekli olacaktır. Ayrıca bu şuan için çok nadir bir kaç ayarda karşılaşılan bir durum ileride bu giderek artacaktır.

Arkadaşlar, önce herkes sakin olsun. Adamlar iki kartı da karşılaştırmışlar bir bakın:
Radeon R9 390X vs GeForce GTX 970

Her kartın avantajı ve dezavantajı var.
Forumda yenisin belliki bu yüzden önce bir kuralları oku; GPUBoss ve CPUBoss gibi sitelerden bilgilendirme yapmak yanlış çünkü o siteler yanlış bilgi içeriyor.
Aç bi 1440p de shadow of mordor'u ultrada açabiliyor musun görelim kısıtlama sürekli olacaktır. Ayrıca bu şuan için çok nadir bir kaç ayarda karşılaşılan bir durum ileride bu giderek artacaktır.
Ben 1080P'den bahsederken 1440P ultra demen olağan üstü zeka anlayışını ortaya koydu. 1440P'te GTX980 gibi bir kartın 4 GB VRAM'i yetmiş. Bence gerek yok 8, 16 GB VRAM'lara şimdilik. Sadece tahminlerini ve duyduklarını söyleme bari bir video izle ona göre fikir koy ortaya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forumda yenisin belliki bu yüzden önce bir kuralları oku; GPUBoss ve CPUBoss gibi sitelerden bilgilendirme yapmak yanlış çünkü o siteler yanlış bilgi içeriyor.

Ben 1080P'den bahsederken 1440P ultra demen olağan üstü zeka anlayışını ortaya koydu. 1440P'te GTX980 gibi bir kartın 4 GB VRAM'i yetmiş. Bence gerek yok 8, 16 GB VRAM'lara şimdilik. Sadece tahminlerini ve duyduklarını söyleme bari bir video izle ona göre fikir koy ortaya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum inceledim tamamını olay o değil farkında değilsin.
Şuanda bu 1440p için geçerli 2 yıl 1 yıl sonrasında aynısı 1080p için geçerli hale gelecek bana çok bilmişlik taslayıp laf sokmaya çalışma!

GTA 5'te 4K'da (advanced graphics dahil) MSAA ve FXAA hariç en yüksek ayarlarda 30+ FPS oynamak için bile GTX980'in 4 GB'si yeterli olmuş. Hadi o video tatmin etmedi, bir de buna bak.

GTA 5'te 4K'da (advanced graphics dahil) MSAA ve FXAA hariç en yüksek ayarlarda 30+ FPS oynamak için bile GTX980'in 4 GB'si yeterli olmuş. Hadi o video tatmin etmedi, bir de buna bak.

Hangi baba yiğit videoda Advanced Graphics ayarlarını açar ki? Dostum Advanced Graphics ayarlarını da açınca R9 390X her zaman önde!!

Dostum şuan 3.5 3.6 gb ram harcanmış dolmuş bunu 1 2 yıl sonra çıkan oyunlar için düşün. Sorun burda ayrıca gtx 970'de 3.5gb vram var 0.5i saçma bi şekilde çalışıyor. Kısaca gta da aynı şekilde açtığında belkide 30 fpsden aşağısını alacak.
R9 390x hem gtx 970den iyi
Hemde geleceğe yatırım için iyi bir seçim sen ne gtx 980 örneğini veriyosun adam onu mu istiyor anlamadım ben.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı