GTX 970'ler Sıkıntılı Mı ?

AMD bence Casper gibi iyi yönleri gösteriyor sadece.( Bunu vRam sorununa yaptırdığı göndermeye dayanarak söylüyorum )
Nvidia erkekçe kabullenmiş sorunu. Nvidia forever.
Gerçekten ya konudan haberiniz yok ya da Nvidia'da falan çalışıyorsunuz herhalde. Erkekçe kabullenmek mi? Adamlar 5 ay milleti 4 GB diye kandırdı. 5 ay sonra foyası ortaya çıkınca: "Kartın ilk 3.5 GB kısmı hızlı, gerisi 1/7 oranında yavaş." diyebildi. Bunun neresi erkekçe. Hadi 1080P'de oynayanları geçtim. Millet 4K için 2-3 tane aldı. SLI yapıcam diye. 4 bin Tl para saydı adam. Ne oldu? Hiçbir şey. Bu konuda fan boyluk yapamazsınız. Tamam ben de seviyorum Nvidia'yı ama adam size söylediğini vermedi. Bir nevi sözünü tutmadı. Neyse iyi forumlar. Siz for ever Nvidia diye gezerek kazık yemeye devam edin.
Not: AMD fan boyu değilim. Kartın performansından da gayet memnunum. SLI yapanlara ya da sırf bunun için 4K monitör alanlara yazık olduğu için sinirliyim.

Gerçekten ya konudan haberiniz yok ya da Nvidia'da falan çalışıyorsunuz herhalde. Erkekçe kabullenmek mi? Adamlar 5 ay milleti 4 GB diye kandırdı. 5 ay sonra foyası ortaya çıkınca: "Kartın ilk 3.5 GB kısmı hızlı, gerisi 1/7 oranında yavaş." diyebildi. Bunun neresi erkekçe. Hadi 1080P'de oynayanları geçtim. Millet 4K için 2-3 tane aldı. SLI yapıcam diye. 4 bin Tl para saydı adam. Ne oldu? Hiçbir şey. Bu konuda fan boyluk yapamazsınız. Tamam ben de seviyorum Nvidia'yı ama adam size söylediğini vermedi. Bir nevi sözünü tutmadı. Neyse iyi forumlar. Siz for ever Nvidia diye gezerek kazık yemeye devam edin.
Not: AMD fan boyu değilim. Kartın performansından da gayet memnunum. SLI yapanlara ya da sırf bunun için 4K monitör alanlara yazık olduğu için sinirliyim.
Kartın bit ve diğer değerleride aynı şekilde farklı...

Kartın bit ve diğer değerleride aynı şekilde farklı...
Aynen. Onu unutmuşum. Adamlar GTX 980'e yakın diye performansı nereden kırpsalar bilememişler. Performansı kötü olsa ben de iade edeceğim. Fakat rakibi yok fiyatına göre. AMD desen güç tüketimi ve benzeri nedenlerle almayı düşünmüyorum. 1080P için hala alınabilecek bir kart ama. Ben memnunun yani.

Kart performanslı, az elektrik harcıyor, sürücüleri sürekli iyileştiriliyor. Daha ne olsun? 1080p üstünde oynamak isteyen arkadaş da paraya kıyıp Gtx980 alsın. Bu adamlarda bir şekilde para kazanmak zorunda. Kart şu hali ile bile Gtx980'ne yakın performans sunuyorken kartı kırpmaları gayet normal bence. Nvidia'ya böyle bir kartı bizlere sunduğu için teşekkür ediyorum ama keşke satarken özellikleri olduğu gibi sunsanlardı da burda Amd fanboylarını uzun uzun konuşturmasalardı.

Kart performanslı, az elektrik harcıyor, sürücüleri sürekli iyileştiriliyor. Daha ne olsun? 1080p üstünde oynamak isteyen arkadaş da paraya kıyıp Gtx980 alsın. Bu adamlarda bir şekilde para kazanmak zorunda. Kart şu hali ile bile Gtx980'ne yakın performans sunuyorken kartı kırpmaları gayet normal bence. Nvidia'ya böyle bir kartı bizlere sunduğu için teşekkür ediyorum ama keşke satarken özellikleri olduğu gibi sunsanlardı da burda Amd fanboylarını uzun uzun konuşturmasalardı.
Hocam lafınız banaysa AMD fan boyu olmadığımı belirttim. Ayrıca 1080P'de gayet iş yaptığını da söyledim. Sadece kutuda yazanı vermediklerine kızıyorum.

Hocam lafınız banaysa AMD fan boyu olmadığımı belirttim. Ayrıca 1080P'de gayet iş yaptığını da söyledim. Sadece kutuda yazanı vermediklerine kızıyorum.
Yok estağfurullah. Birine itafen yazmadım ben sadece konunun fazla uzadığını düşünüyorum. Yine bu başlıkta ki değer mesajıma bakarsanız bende tepkimi gösterdim. Ama aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp uzatmanın da anlamı yok konuyu. En azından burada.

Son düzenleme:
AMD fanboylarini uzun uzun konusturmasalardi derken? Politika bu beyler, kimse kimsenin hatasina acimaz. Ortada yapilmis kurnazlik var ve bunu perde arkasinda tutmak hicbir ise yaramaz. Olay sadece vRAM degil, ROP degerlerini de etkiliyor.

1200TL vereceksen alacagin kart tam hakkini verecek, olay bu kadar basit. Kartin bazi durumlarda yasatacagi sorunu alacak kisilerenyansitmiyorlar ve bir nevi bilgi hirsizligi yapiyorlar.

@Silinen üye Bana GTX970 Sli önermiştim çokça sorun çıkmaya başladı. Kartla ilgili tek 980 mi seçsem ? Bu vram sıkıntısı iyice işi bozdu. 2 kartta birden coil whine de olursa iş daha da yaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı