GTX 970'li sistemde CS2 kasıyor

ChowSter

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS2'yi yenice indirdim botlara karşı bir antrenman yapayım dedim 1024 Low ayarlarda botlara karşı 20 FPS alıyorum. CS:GO 200 FPS aldıgım oyunda nasıl böyle bir düşüş oluyor anlamadım.

GTX 970.
FX 8300.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CS2'yi yenice indirdim botlara karşı bir antrenman yapayım dedim 1024 Low ayarlarda botlara karşı 20 FPS alıyorum. CS:GO 200 FPS aldıgım oyunda nasıl böyle bir düşüş oluyor anlamadım.

GTX 970.
FX 8300.
16 GB RAM.
CS2'nin optimizasyonu kötü ve grafikler çok arttı yani 12 senelik bir değişimden söz ediyoruz o yüzden düşük FPS almanız normal.

GTX 970.
FX 8300.
16 GB RAM.

Sanırım işlemci artık yetersiz kalıyor.

GTX 970.
FX 8300.
16 GB RAM.
Ekran kartı ve BIOS sürücüleriniz güncel mi? Sıcaklıklar ne alemde?
CS2'nin optimizasyonu kötü ve grafikler çok arttı yani 12 senelik bir değişimden söz ediyoruz o yüzden düşük FPS almanız normal.
Düşük FPS almak normal fakat 20FPS almak hiç normal değil, böyle bir sistemde özellikle.

youtubedan bakıyorum benden düşük işlemcili ekran kartlı sistemler bile video çekmelerine rağmen 90 fps alıyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama

Technopat Haberler

Geri
Yukarı