GTX 980 + 144Hz Monitör vs GTX 980Ti + 60Hz Monitör

Dakko

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimdeki parayla şu iki seçenekten birisini yapabiliyorum:

• GTX 980 + 1080p 144Hz monitör.
  • GTX 980Ti + 1080p 60Hz monitör.

Çoook çok kasarsam da;

• Fury X + 1080p 144Hz monitör.

Sizce bunlardan hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
60 fps yi yeterli gören biri için gtx 980ti ve 1080p 60hz monitör olmaz mı ? , ben asus strix gtx980 ti ekran kartlı bi sistem toplayacağım fakat hali hazırda 1080p 60hz monitörüm var, yenilemek de istemiyorum boşuna. Ben o monitör ve ekran kartıyla 60fps ile oynayamaz mıyım oyunları rahat bi akıcılıkla ?

Bu ekran kartının 60 fps den fazla vereceğini biliyorum, o yüzden mi yazık olur düşüncesinde herkes.

Bi aydınlatın beni şu konuda, 3-4 gün sonra pc toplayacağım o ekran kartıyla.

60 fps yi yeterli gören biri için gtx 980ti ve 1080p 60hz monitör olmaz mı ? , ben asus strix gtx980 ti ekran kartlı bi sistem toplayacağım fakat hali hazırda 1080p 60hz monitörüm var, yenilemek de istemiyorum boşuna. Ben o monitör ve ekran kartıyla 60fps ile oynayamaz mıyım oyunları rahat bi akıcılıkla ?

Bu ekran kartının 60 fps den fazla vereceğini biliyorum, o yüzden mi yazık olur düşüncesinde herkes.

Bi aydınlatın beni şu konuda, 3-4 gün sonra pc toplayacağım o ekran kartıyla.
Kardeşim al GTX 980 Ti. 60 Hz için yeterli olur. Fazlasıyla. Bu 144 ile 60'ın farkı kişiden kişiye değişiyor kimisi algılayamıyor kimisi için gözle görülür fark oluyor. Performans için 980 Ti almak çok daha iyi olacaktır.

Kardeşim al GTX 980 Ti. 60 Hz için yeterli olur. Fazlasıyla. Bu 144 ile 60'ın farkı kişiden kişiye değişiyor kimisi algılayamıyor kimisi için gözle görülür fark oluyor. Performans için 980 Ti almak çok daha iyi olacaktır.
Eyvallah kardeşim sağolasın ya :) Sistem toplayacağım da bu soru çok kurcalıyodu kafamı. O monitör olmaz deyip duruyorlar, bi anlayamadım niye olmuyomuş :)

Eyvallah kardeşim sağolasın ya :) Sistem toplayacağım da bu soru çok kurcalıyodu kafamı. O monitör olmaz deyip duruyorlar, bi anlayamadım niye olmuyomuş :)
Ya kardeşim şöyle düşün 3-4 milyarlık PC alıyorsun korsan oyun oynuyorsun. Hani burda 144 Hz söylenmesi hani ekran kartına 3 milyar para vericeksin almışken monitörü de güzel al. Ama 60 Hz olur mu? Elbette olur. Forumdaki çoğu arkadaş 60 Hz kullanıyor Gtx 980 Ti ile. Takılma böyle şeylere.

Yani yorumlara hayret ettim. Öyle bir ekran kartına 60 Hz. monitör yakışmaz. Olmaz yani. Doğan görünümlü BMW gibi bişey olur. 144 Hz kullanıyorum ve çok çok çok memnunum. Tavsiye ederim.
Haklısın ben de biliyorum ama şimdi adam sırf 144 Hz için ekran kartının performansından mı kıssın? Şimdi yenileyemez belki ama ileride yeniler. Bir sıkıntı olmaz yani.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı