GTX 980 + 144Hz Monitör vs GTX 980Ti + 60Hz Monitör

Yani yorumlara hayret ettim. Öyle bir ekran kartına 60 Hz. monitör yakışmaz. Olmaz yani. Doğan görünümlü BMW gibi bişey olur. 144 Hz kullanıyorum ve çok çok çok memnunum. Tavsiye ederim.

Olsa hayır demem ama varken niye alayım yeni monitör :) , 60 fps gayet yeterli ve akıcı bence. Şuanki sistemimde birçok oyunu 60 fps oynuyorum yeterince akıcı ve güzel. Biraz abartıyorsunuz bence. Lg 55 inç full hd tv var bende 400hz , ona takıp oyun oynuyorum (kasayı taşımaya üşenmediğim zamanlarda :) ) hz konusunda pek bi fark göremiyorum. Belki tv ile monitör kıyaslanmaz onu da bilmiyorum da pek :)

60 fps yi yeterli gören biri için gtx 980ti ve 1080p 60hz monitör olmaz mı ? , ben asus strix gtx980 ti ekran kartlı bi sistem toplayacağım fakat hali hazırda 1080p 60hz monitörüm var, yenilemek de istemiyorum boşuna. Ben o monitör ve ekran kartıyla 60fps ile oynayamaz mıyım oyunları rahat bi akıcılıkla ?

Bu ekran kartının 60 fps den fazla vereceğini biliyorum, o yüzden mi yazık olur düşüncesinde herkes.

Bi aydınlatın beni şu konuda, 3-4 gün sonra pc toplayacağım o ekran kartıyla.

Monitör 60HZ 1080P ise DSR açar 2K yada 4K çözünürlüğüyle kullanırsın. Native 2K 4K monitör kadar olmasada daha yüksek görüntü kalitesinde 980Ti'nin hakkını o şekilde verebilirsin.

Ya kardeşim şöyle düşün 3-4 milyarlık PC alıyorsun korsan oyun oynuyorsun. Hani burda 144 Hz söylenmesi hani ekran kartına 3 milyar para vericeksin almışken monitörü de güzel al. Ama 60 Hz olur mu? Elbette olur. Forumdaki çoğu arkadaş 60 Hz kullanıyor Gtx 980 Ti ile. Takılma böyle şeylere.

Olsa güzel olur tabi bende isterim de daha bi kaç ay önce aldığım için bidaha almak istemedim şimdi . Şu monitör var bende : AOC i2369V 23" 6ms (Analog+DVI) Full HD IPS LED Monitör Fiyatı

Alırsınız 980 Ti, 60 Hz'lik monitörde DSR ile 4K oyun oynarsınız. Şuan kullanmakta olduğum sistem bu şekilde. İleride tekrar bütçe ayırdığımda 144Hz'lik bir monitör almayı planlıyorum. Bu kadar basit.
Arkadaşın söylediği gayet mantıklı. Ama ilerde mutlaka 144Hz 2K bir monitör alarak kartın hakkını vermelisiniz. Emin olun o zaman farkı gayet net göreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı