Sen benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı, ne okuduğumu, zamanımı nerede nasıl geçirdiğimi nereden bilebilirsin ki böyle hadsiz hadsiz konuşma tasarrufunda bulundun?
Evet çalışıyor. Neden bu kadar büyütüldü anlamadım, macunsuz kartların 100 derecede çalıştığını falan mı sanıyorsun sen Kartın soğutması iyiyse macun olmasa bile büyük bir problem yaşanmaz.
Sen benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı, ne okuduğumu, zamanımı nerede nasıl geçirdiğimi nereden bilebilirsin ki böyle hadsiz hadsiz konuşma tasarrufunda bulundun?
Evet çalışıyor. Neden bu kadar büyütüldü anlamadım, macunsuz kartların 100 derecede çalıştığını falan mı sanıyorsun sen Kartın soğutması iyiyse macun olmasa bile büyük bir problem yaşanmaz.
Hocam fazla ciddiye alma istersen, şaka yaptık alt tarafı
Evet çalışıyor. Neden bu kadar büyütüldü anlamadım, macunsuz kartların 100 derecede çalıştığını falan mı sanıyorsun sen kartın soğutması iyiyse macun olmasa bile büyük bir problem yaşanmaz.
Hocam fazla ciddiye alma istersen, şaka yaptık alt tarafı
Lütfen tüm macunu sil, soğutma blokunu geri tak, ve çalıştır sistemi.
Ben konu sahibine yardımcı olmak amaçlı birkaç adım yazmak istiyorum, ilk önce FurMark ile teste sokun ve HWMonitor ile izleyin sıcaklıkları, eğer aynı sıcaklara tekrar çıkıyorsa, sorun oyun bazlı değil demektir.
Ardından güzel bir termal macun alarak, ekran kartı termal macunu değiştirme adımlarını uygulayın, bunu internette birçok yerde bulabilirsiniz.
Termal macun uygulaması sonucu sorununuz muhtemelen çözülecektir.