GTX 980 için 350 watt PSU yeterli mi?

mustafa43

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, şu site üzerinden bilgisayar alacağım.→MSI Nightblade B85C-206EU
Yorumlara baktığımda eksileri arasında 350 watt olması yazıyordu.
Ben de şaşırdım aslında GTX 980 gibi bir ekran kartına 350 watt yeterli mi? Ya da neden böyle yapmışlar alıp da açılmasın diye mi bir türlü anlamadım. Yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim.
Ayrıca ek olarak tavsiye edebileceğiniz PSU varsa alabilirim belki o şekilde artık dengeyi sağlarım.
Ama yine de merak ediyorum neden bu şekilde satıyorlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme baktım ve 1800 € ile daha performanslı bir sistem toplanabilir. Hazır sistem almayın. Parçaları tek tek seçin, kendiniz toplayın. Hem DDR4 bir sistem kurarsınız hem de yükseltmeye açık bir sistem olmuş olur daha performanslı olur. Şöyle bir sistem topladım. Buyrun.

Dosya Ekleri

• 1800.png
    1800.png
    27,9 KB · Görüntüleme: 397
Sisteme baktım ve 1800 € ile daha performanslı bir sistem toplanabilir. Hazır sistem almayın. Parçaları tek tek seçin, kendiniz toplayın. Hem DDR4 bir sistem kurarsınız hem de yükseltmeye açık bir sistem olmuş olur daha performanslı olur. Şöyle bir sistem topladım. Buyrun.
İlginiz ve Yardımınız için gerçekten çok teşekkür ederim.Peki ya eğer msi alırsam psu değiştirme şansım olur mu ?

İlginiz ve Yardımınız için gerçekten çok teşekkür ederim.Peki ya eğer msi alırsam psu değiştirme şansım olur mu ?
Hocam hazır sistem almayın. Aynı fiyata daha güncel ve daha yüksek performanslı bir toplama sistem alabilirsiniz. Hemde ileride yükseltme şansınız olur. Hazır sistem almaktan vazgeçin benim düşüncem. :)

Hocam hazır sistem almayın. Aynı fiyata daha güncel ve daha yüksek performanslı bir toplama sistem alabilirsiniz. Hemde ileride yükseltme şansınız olur. Hazır sistem almaktan vazgeçin benim düşüncem. :)
Size ricam toplama işlemlerini pek anlamam aynı site üzerinden i7 6700 işlemcili.. Asus yerine Msi sistemli bir toplama yapabilir misiniz? Birde ona bakmak istiyorum ,2.000 € olabilir.

350 çokmuş yalnız, 100 Watt yeterdi.
Bencede :neşeli:

Aynı siteden 2000€ civarı bir sistem topladım. Bu sistemle overclock yapabilirsiniz. Sistemi sırf oyun için alıyorsanız i7 fazla bilginiz olsun :) i5 6600k fazlasıyla yeterli olur.

euro.jpg 2000Euro.png

Asus 980TI yerine MSI alın. Stokta yoktu o yüzden asus ekledim. MSI'ın fiyatı daha düşük. Genel toplam düşecek onu değiştirince :) Şimdiden hayırlı olsun.

Bir de şöyle bir şey var. Bu site çok pahalı gibi geldi. 2000€ yaklaşık 6500 TL ediyor. Aynı sistemi sinerjide 6700'e toplayabiliyoruz. Ne anlamı kaldı yurtdışından almanın? :D Amazon'dan falan bakın fiyatlara bence :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı