Gtx 980 mi, R9 Fury X mi?

Sen kim oluyorsun da kendini bu kadar büyütüyorsun daha 1 ay olmuş siteye katılman kime ahkâm kesiyorsun bakalım.

Kayıt tarihiniz sizi ciddiye alıp almamamı değiştirmiyor. İstediğimi ciddiye alırım istediğimi almam, buna ben karar veririm. Genel olarak bütün konularda mesajlarınızdaki tavrınız, yaklaşımınız hoşuma gitmemiştir, bende sizi yok sayarım. Dinlemem. Büyümekle bir ilgisi yok.

Gelgelelim, bakıyorumda sahiplenmişsiniz kendinizce forumu. Demekki 4 ay burada durunca kral oluyormuşuz. Komikmiş.

Evet bencede yani kavga çıkarıp canınızı sıkmanıza gerek yok. Kendi canınız sıkılıyo. Ayrıca hepinize teşekkür ederim ilginiz için. Arkadaşın dediği gibi bekleme kararı aldım. Teşekkürler.

@Noctis Üslubuna dikkat et, önce ben siteye 4 ay değil, 1 yıldan fazladır üyeyim, bir hesabım silindi, şifre sorunundan dolayı. Senin beni ciddiye almaman umursamıyor beni, beni bilen bilir rahat ol. Bu forum da senden daha çok kişilere yardım eden kullanıcılar var sen onlara posta koyamazsın, saygılı davranmak zorundasın.

@BERWAR Saygım gayet yerinde efendim, sadece sizi umursamadığım için egonuzu tatmin edemeyip yediremiyorsunuz kendinize ve sinirleniyorsunuz. Bu nedenlede uzatıyorsunuz konuşmayı. İstediğimi ciddiye alırım istediğimi almam buna karışamassınız, benim tercihimdir saygısızlığa girmez.

@NoctisSenin beni ciddiye almaman umursamıyor beni

Ayrıca bu cümlenizle ne anlatmaya çalışmışsınız hala anlamıyorum...

Bundan sonrada yazdıklarınıza cevap vermeyeceğimki şu gereksiz muhabbet uzamasın. Zaten konudaki problem çözüldü. Daha fazla boş yapamam.

Merhaba arkadaşım. Konu daha fazla soğumadan yorum yazmak istedim. Ve gördüm ki AMDciler ve NVIDIAcılar birbirine girmiş. Şöyle söyleyeyim: HBM bellekleri bundan sonra daha fazla göreceğiz ve GDDR5 bellekler yavaş yavaş tarihe karışacak. NVIDIA'nın da yeni çıkacak ekran kartlarında HBM-1 bellekleri kullanacağını biliyoruz. Hergün yeni bir ürün çıkıyor ve insanlar ne alacağını şaşırıyor. Sana tavsiyem bir an önce alman. İki ekran kartı da seni tatmin eder. Sıkıntı yapmaz. Diğer yorumlarda ise Sapphire'e laf atılmış. Arkadaşlar teknolojinin şans işi olduğunu bildiğiniz halde neden böyle yorumlar yapıyorsunuz merak ediyorum. Bakın şöyle örnek vereyim: Ben bir Asus laptop kullanıcısıyım. 5 yıldır da kullanıyorum. Bir kere bile servise göndermedim. Fakat yakınım benden fikir istediğinde, ona Asus tavsiye ettim. Fakat o aldığı cihazı 6 ay zor kullandı ki bu süre zarfında 3-4 kere servise gitti geldi. En sonunda ise geri verdi ve parasını aldı. Bakın aynı markanın cihazlarında bahsediyorum. Ona bakılırsa Toyota'da Fiat'dan iyi bir marka ama herkes Toyota almıyor. Yani gelip de burada "yok o marka kötü bunu al demenin manası yok". Yani uzun lafın kısası; kararını hemen ver. Çünkü dediğim gibi hergün yeni bir şey çıkıyor ve insan çok kararsız kalıyor. Kendimden biliyorum.

eğer 2k veya 4k oynamak istiyorsan sana hatırlatayım r9 fury incelemesinde recep abi söylemişti. r9 fury nvidia ya karsı 2ve4k dda %10 %20 performans farkı var r9 fury x

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı