GTX 980 mi R9 Fury mi ?

Şimdi Acelem Yok Ama Bayadır Bekliyorum Beklemek İstemediğimden Dolayı Almak İstiyorum Galiba İ5 6600 İçerisinde Dahili Ekran Kartı Bulunuyor Onu Kullansam Alana Kadar ? Tahmini Ne Zaman Çıkar Bu Kartlar Ve Fiyatları Benim Alacağım Fiyatlarda Olurmu Yoksa En Dandiklerimi O Fiyatlarda Olur Yüksek Fiyatlı Olursa Alamam Zaten Mecbur Bu R9 Fury Almak Zorunda Kalacağım.

Şimdi Acelem Yok Ama Bayadır Bekliyorum Beklemek İstemediğimden Dolayı Almak İstiyorum Galiba İ5 6600 İçerisinde Dahili Ekran Kartı Bulunuyor Onu Kullansam Alana Kadar ? Tahmini Ne Zaman Çıkar Bu Kartlar Ve Fiyatları Benim Alacağım Fiyatlarda Olurmu Yoksa En Dandiklerimi O Fiyatlarda Olur Yüksek Fiyatlı Olursa Alamam Zaten Mecbur Bu R9 Fury Almak Zorunda Kalacağım.
Tabi ki karar sizin. Ancak bende bu aralar sistem topluyorum ve ekran kartı için bekleme kararı aldım. Şimdi bir ekran kartı alıp bir kaç ay sonra çıkan yeni kartları ve performanslarını görmek size üzebilir. Benim tavsiyem sistemi gönlünüzce toplayın ama ekran kartı için bir süre sabredin. Acele ile karar vermek faydadan çok zarar verir.

Yeni çıkacak ekran kartları da HBM olacak ama yeni mimari vesaire. nm baya düşecek nVidia 16 nm, nVidia 14 nm üretecek şimdiki kartlar 28 nm sanırım. Arada baya fark olacak bunu söyleyeyim. Bir de yeni çıkacak ekran kartları 75 watt güç tüketecek. Ekstra güç kaynağından güç almasına gerek kalmayacak pcı-E girişinden gücünü alacak. Bunlar çok önemli şeyler bence. Fury HBM olsa da yeni çıkacak ekran kartları fark atacak. Ayrıca yeni mimari geldiği zaman her zaman bir önceki ekran kartlarının fiyatları düşer şimdi mimari değişecek üstüne bellek tipi değişecek GTX 970 r9 390 falan bu kartlar 1000 lira olabilir diye düşünüyorum beklemeniz çok iyi olacak.

Mesela Şimdi Ekran Kartı Hariç Bütün Sistemi Alsam Yaza Kadar Beklesem Yazın Ekran Kartına Alsam Bir Değişiklik Olurmu Yani Sadece Ekran Kartında Mı Değişiklik Olacak Yazın Yoksa Başka Şeylerdede Değişiklik Olacak Mı ? Yani Anakart VS. Girişlerinde Değişiklik Falan Olurmu ?

Mesela Şimdi Ekran Kartı Hariç Bütün Sistemi Alsam Yaza Kadar Beklesem Yazın Ekran Kartına Alsam Bir Değişiklik Olurmu Yani Sadece Ekran Kartında Mı Değişiklik Olacak Yazın Yoksa Başka Şeylerdede Değişiklik Olacak Mı ? Yani Anakart VS. Girişlerinde Değişiklik Falan Olurmu ?
Ekran kartlarıyla ilgili değişikler olması hali hazırda yeterince önemli bir durum. Farklı bir donanımın değişmesi/güncellenmesi hakkında şu an bir bilgim yok. Ekran kartı hariç bütün sistemi toplayıp yaza kadar bekleyebilirsiniz. Diğer donanımlarda bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Anladım Yani Girişler Anakart Vs. Değişmeyecek. Ben Ekran Kartı Değişince Ramler Anakart Falanda Değişir Diye Düşündüm. O Yüzden Ekran Kartı Hariç Herşeyi Şimdi Alıp Yazın Ekran Kartını Almak Doğru Olur Diye Düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı