GTX 980 sistem oyundan atıyor ve ekran gidiyor

weather

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston savage 1600 mgh 16 gb ram
SSD veya HDD modeli
Kinston ssd 240 gb
Ekran kartı
Galax Gtx 980 soc
Anakart
Asus z97 a
İşlemci
İ5 4690k
Merhaba, Galax GTX 980 SoC ekran kartım var ve oyuna girdikten birkaç dakika sonra atıyor. OCCT diye bir uygulama ile karşılaştım ve denedim VRAM testi sıkıntısız ancak konu 3D adaptive veya Power testine gelince error veriyor. Ben kartım gücüyle ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum ve bu kart benim için değerli. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, Galax GTX 980 SoC ekran kartım var ve oyuna girdikten birkaç dakika sonra atıyor. OCCT diye bir uygulama ile karşılaştım ve denedim VRAM testi sıkıntısız ancak konu 3D adaptive veya Power testine gelince error veriyor. Ben kartım gücüyle ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum ve bu kart benim için değerli. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Güç kaynağınız falan nedir hocam? Bende GTX 1080 vardı çökme problemleri yaşıyordum sürekli ve birkaç 1080 Ti/1080 kullanıcında da görmüştüm eski kartlarda yaygın olabilir.

Eğer underclock clock yaparsam 6 7 dk da gidiyor underclocksuz 1 dakika olmadan çöküyor ve ekran siyah oluyor oyunlar Valorant Dead by daylgiht Rocket League Euro Truck simulation.

Eğer underclock clock yaparsam 6 7 dk da gidiyor underclocksuz 1 dakika olmadan çöküyor ve ekran siyah oluyor oyunlar Valorant Dead by daylgiht Rocket League Euro Truck simulation.
Hocam birebir aynısını yaşıyordum ne yazıkki hiçbir çözümünü bulamadım en son sistem değiştim kurtuldum…
Underclock ile daha uzun sürüyordu hatta bazı oyunlarda direkt işe yarıyordu ancak özellikle RDR2 ve Cyberpunk gibi oyunlar hiçbir şekilde düzelmezdi. En az 10 tane konu açmışımdır neden olduğunu bulamadık.

Sizce teknik servise versem tamir olabilir mi veya tahminen hangi parça bozuktur ne kadar masraf çıkar.

Hocam birebir aynısını yaşıyordum ne yazık ki hiçbir çözümünü bulamadım en son sistem değiştim kurtuldum…
Underclock ile daha uzun sürüyordu hatta bazı oyunlarda direkt işe yarıyordu ancak özellikle RDR2 ve Cyberpunk gibi oyunlar hiçbir şekilde düzelmezdi. En az 10 tane konu açmışımdır neden olduğunu bulamadık.

Sizce teknik servise versem tamir olur mu veya hangi parça bozuktur nasıl bir masraf çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı