GTX 980 sistem Windows 10 destekler mi?

Her şekilde kaldırır. Ama SanDisk veya Samsung SSD almanı öneririm. Taş gibi sistem SSD alırsan daha da hızlanır ayrıca Windows daha hızlı yüklenip açılır.

Termal macunu yenile bence 6 ayda yada 1 senede 1.çünk termal macun işlemcinin sıcaklığının artmasını az da olsa engeller. İşlemci ısınnca da performans düşer. Normal olarak.
Anladım peki SSD olarak 120 GB alsam yeterli olur mu illa 240 GB almak şart mı ?

SSD'ye sadece Windows10 kuracaksan 120 GB alman yeterli olacaktır. Ama ben oyun yükleyeceğim falan dersen en az 250 GB veya daha üstü GB değerli olan SSD almak zorundasın.

Anladım peki SSD olarak 120 GB alsam yeterli olur mu illa 240 GB almak şart mı ?
120 GB alırsanız sadece içinde neredeyse windows hepsini kaplayacaktır yeterli fakat SSD'nin içine başka birşey kuramazsınız.
Bu ürün en uygun f/p ürünüdür.

120 GB alırsanız sadece içinde neredeyse windows hepsini kaplayacaktır yeterli fakat SSD'nin içine başka birşey kuramazsınız.
Bu ürün en uygun f/p ürünüdür.
Anladım. Sandisk önerdikleri için sandisk bakıyorum samsunga şuan bütçem yetmez. Burada 286 TL.
SANDISK 240GB SSD Plus SATA 3.0 2.5" SSD (530MB Okuma / 440MB Yazma) | ITOPYA
N11 de ise 250 TL n11 den alayım mı ?

Anladım. Sandisk önerdikleri için sandisk bakıyorum samsunga şuan bütçem yetmez. Burada 286 TL.
SANDISK 240GB SSD Plus SATA 3.0 2.5" SSD (530MB Okuma / 440MB Yazma) | ITOPYA
N11 de ise 250 TL n11 den alayım mı ?
Hocam o Sandisk SSD kronik sorunlu Patriot Burst almanızı tavsiye ederim.
Anlaşılan 240GB'lık alıcaksınız Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alınız.

Hocam o Sandisk SSD kronik sorunlu Patriot Burst almanızı tavsiye ederim.
Anlaşılan 240GB'lık alıcaksınız Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alınız.
Anladım forumda patriotla ilgili şikayet konuları açılmış 3-4 tane görmüştüm ama Patriot Burst 240 GB alınır mı? birisi bu konuda da belirtmiş. Burada 250 TL ama o konuyu görünce kararsız kaldım. PATRIOT 240GB BURST SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 500MB Yazma) | ITOPYA

Anladım peki SSD olarak 120 GB alsam yeterli olur mu illa 240 GB almak şart mı?

Yeter tabii ki. Ama çok program kurmazsan.
Windows 20 GB diyelim. 120-20=100 100 GB sana yeter mi bilmem. Ama sen 1TB'lık HDD'ye kurarasın programını oyununu güzel olur öyle. Benimki de 120 görüyor işimi benim.

Anladım forumda patriotla ilgili şikayet konuları açılmış 3-4 tane görmüştüm ama Patriot Burst 240 GB alınır mı? birisi bu konuda da belirtmiş. Burada 250 TL ama o konuyu görünce kararsız kaldım. PATRIOT 240GB BURST SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 500MB Yazma) | ITOPYA
Dostum her markanın düşmanı vardır nadirde olsa ama bu fiyata daha iyi bir SSD bulamazsın.
Sana anlatayım kronik sorununu o Sandisk SSD'nin çok kısa sürede sağlık durumunun düşmesi çok sayıda bilgisayarı anlık olarak kitlemesi daha onlarca örnek var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı