GTX 980 Ti Alınır mı?

Sizce 2. El fiyatı ne kadar ise alınır?

Örnek olarak 1000 serisinde ona eş deger ve fiyat bakımından yakın hangi kartı önerirsiniz? "
Fiyat olarak baz almıyorum bütçeyi artırabilirse 1000 serisine bakılabilir diyorum. GTX 980 Ti'da yoksa canavar bir kart 1080P canavarı ama ben 4K oynarım diyorsanız almamalısınız 4K performansı normal olarak iyi değil 2015 yılı 1080P'nin standart olduğu yeni yeni 4K'nın yaygınlaşmaya başladığı bir yıldı.

Fiyat olarak baz almıyorum bütçeyi artırabilirse 1000 serisine bakılabilir diyorum. GTX 980 Ti'da yoksa canavar bir kart 1080P canavarı ama ben 4K oynarım diyorsanız almamalısınız 4K performansı normal olarak iyi değil 2015 yılı 1080P'nin standart olduğu yeni yeni 4K'nın yaygınlaşmaya başladığı bir yıldı.

O kadar yüksek kalite takıntım yok oynuyacagım oyunlar PUBG CS:GO rain bow LoL vb. Bunları da zaman buldukça oynayacagımdan GTX 980 Ti modeli 2. eli 1600 TL 1070'lere de 2000 ve üzeri başlıyor hangisi mantıklı o açıdan sordum.

O kadar yüksek kalite takıntım yok oynuyacagım oyunlar PUBG CS:GO rain bow LoL vb. Bunları da zaman buldukça oynayacagımdan GTX 980 Ti modeli 2. eli 1600 TL 1070'lere de 2000 ve üzeri başlıyor hangisi mantıklı o açıdan sordum.
Valla 1070 ile GTX 980 Ti benzer performans veriyor yani çok fark yok. GTX 980 Ti öneririm. GTX 980 Ti'ın asıl rakibi zaten GTX 1080 Ti. 2. el alacaksanız dikkat edin kart ile mining yapılmış mı veya da reballing işlemi falan görmüş mü sorun kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı