GTX 980 Ti Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Evga GTX 980 Ti kullanıyorum. DayZ ve Arma 3'de ekran kartı kullanımının düşük olduğunu fark ettim %30-%40 civarlarında dolaşıyor. 30-40 FPS alıyorum. Diğer kullanıcılar ise 4K çözünürlükte en son ayarlarda 60 FPS'de oynuyorlar. GTA 5'de böyle bir sorun söz konusu bile değil %98 kullanım var. İşlemci olarak 5960x kullanmaktayım. Windows 8.1 Pro kullanıyorum. İşletim sistemim orijinal ve güncel. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü bilmiyorum ancak sorunu çok kısa süre ayırarak genel hatlarıyla araştırdım. DayZ'ye bakmadım fakat Arma 3'te sizin sorununuza benzer neredeyse binlerce soruna ulaştım. Bazıları bu durumun server'a bağlı olduğunu, server'da kısıtlı sayıda insan varken Fps'nin düşük olduğunu ancak 60 veya üzerine çıkmaya başladıkça Fps'nin korkunç derecede düştüğünden falan bahsetmiş. Belli ki Gpu optimizasyon sorunu var Arma 3'te. Benim anladığım sorun bu oyunlarla ilgili yani... Çözümü var mıdır veya bir yerlerde paylaşılmış mıdır bilmiyorum. Bunun için araştırmak size düşüyor artık ^^ . Belki de bakmışınızdır bile, bilemiyorum...

Arma 3 low gpu usage

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…