GTX 980 Ti Sistem CS:GO'da Kaç FPS Almalı?

Konuyu tekrar okur musunuz ? Rica ediyorum.
Arkadaştan alıntıladığınız mesaj FPS yüksekliği konusu ve siz yazınıza başlarken bu yazıyı devam ettirmişsiniz sonradan konuyu öbür yöne çekmişsiniz.

Fare yavaş hareket edecektir derken? Farenin hızı DPI'a bağlıdır. FPS akıcılıktan düşmediği sürece ki 60 FPS akıcı bir değer imleç hızı değişmez.

O zaman dene bakalım 30 fps'de smokedan adamı gör ama nişan almaya çalış bakalım, cross'un sürekli adamı kovalıyor mu kovalamıyor mu ? Bu dediğiniz kusura bakmayın ama çok saçma birşey. Eyvallah DPI'a bağlı doğru ancak dediğim gibi smokeda aim almakta bir hayli zorlanıyorsunuz bunun tek sebebide düşük fps'dir. Net.

Fare yavaş hareket edecektir derken? Farenin hızı DPI'a bağlıdır. FPS akıcılıktan düşmediği sürece ki 60 FPS akıcı bir değer imleç hızı değişmez.
Tam olarak yavaşlama değil nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Deneyip görmeniz lazım.

Konuyu tekrar okur musunuz derken şunu kastetdim ; Monitörünüz tahminim 60Hz diyosunuz ancak konuda belirttiğim gibi BENQ XL2411Z 144Hz 1Ms

Steam'den beni ekleyebilir misiniz acaba ? Steam Community :: SANTADOR;

Bende CS Go'yu hobi olarak oynasamda bu olayın olduğunu hissetmiştim. 300 fps alamıyorum geneli 50 fps ama 150-170 fps alınca cidden bir fark oluyor.

Güzel bir video aradım ama bunu bulabildim. Sizde galiba bu durumda bahsediyorsunuz.

@heavystorm01

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekrar, güle güle kullanın.

Şahsen oyunu kurup denedim ve Vsync kapalı iken 100+ fps alıyorum ve oyun daha akıcı, rahat ve oynanabilir geldi. Mouse hareketleri daha hoş artık kelimeler yetmiyor anlatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…