GTX 980 Ti Sistem El capitan boot sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke istanbulda olsanız ben size getirsem beraber denesek sanırım TR dışındasınız

Merhaba yeniden 980ti ekran kartını tanıtmayı basardım fakat 16 gb 3200mhz olan dual slot ramlari 4 - 4 olarak 8gb olarak görüyor yardımlarınızı rica ederim.

8 gb 3200mhz olarak iki adet var

4gb olarak 2 adet görüyor
MacBook Pro 3.1 kurdum

güncelleme sonrası restart attı ve 4 -4 -4 -4 olarak görmeye başaldı

4 slot dolu 4 slot boş olarak görüyor

pc yi kapattıp 2 saat sonra açtım şimdi de 24 gb olarak görüyor dual boot tan kaynaklı olabilir mi?

Simdi farkettim her acilista kurulu olan diski yeniden mount etmem gerekiyor

Config.plist dosyanda XMP detection= Yes olarak işaretli mi? BIOS ta XMP profil aktif mi? Ayrıca yine Config.plist / SMBIOS altındaki memory profili doğru olarak yapılandırdın mı?

config dosyasında xmp yes olarak işaretli bios tada işaretli smbios altında memory profili dual channel olarak ve 2 slot olarak yapılandırıyorum kaydediyorum daha sonra yeniden başlattığımda boş geliyor

The document “config.plist” is on a volume that does not support permanent version storage.

Dropbox - config.plist

ramlerim dual channel corsair 3200mhz

8gb 3200mhz 2 adet

Çözemediğim bir sorunda kapatıp açtığımda sürekli diski yeniden mount ediyorum

şimdi bakınca farkettim fat32 gözüküyor formatı

Formatı fat32 gözüküyor

Dosya Ekleri

• Untitled2.png
    41,3 KB · Görüntüleme: 77
göndermiş oldugunuz config dosyası ile değiştirdim şuan tek 8gb olarak görüyor digerini görmüyor

Dosya Ekleri

• Untitled3.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 78
anakart üzerinde takılı oldugu gibi slotların sırasını koydum 80 gb olarak gördü açılışta girilemez işareti geldi 3-4 defa sonra windows a girdim sonra tekrardan mac i açtı

80 gb olarak gördü

Dosya Ekleri

• Untitled5.png
    133,6 KB · Görüntüleme: 97
  • Untitled4.png
    23 KB · Görüntüleme: 96
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…