GTX 980 Ti Sistem Tavsiyesi

RIDVANBAL

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir süredir oyun/render için sistem toplama araştırmasındayım. Technopat sistem tavsiyelerindeki Üst Seviye Oyun/Render önerisini araştırmaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Önerilerinize açığım.

Öncelikle amacım, güncel FPS oyunları rahatça oynayabilmek (QHD dell monitörüm mevcut, monitör almayacağım. Şu an grafik tasarımlar için kullanmaktayım. İlerde 4k monitöre geçebilirim.

Sistemde hem oyun hem de çok profesyonel olmayacak şekilde render almak istiyorum. Dijital medya sektöründe iş yaptığımız için adobe programlarını kullanıyoruz. Adobe'da CUDA gibi bir nimet var bu yüzden NVIDIA ekran kartları bir sistem olacak.

Öncelikle sistem şudur:

Screen Shot 2016-03-25 at 23.08.25.png

Bu sistemde yapmak istediğim değişiklikler:

- Ekran kartını şuan almayacağım. (Ticari olarak bir planım var, ve ekran kartlarının yeni serilerinin çıkacağı duyumları var, ekran kartı için acelem yok, bu şekilde kullanabilirim bir süre)

- Kasa olarak cooler master yerine "CORSAIR CC-9011075-WW 100R Carbide Serisi USB3.0 Pencereli Kasa" düşünüyorum, şu an hem indirimde hem de çok sade bir görüntüsü var, istediğim tarz budur aslında.

- PSU şu an amazonda indirimde sizce yeterli olur mu ? -> Amazon.com: EVGA SuperNOVA 850 B2 80+ BRONZE, 850W Semi Modular NVIDIA SLI and Crossfire Ready 5 Year Warranty Power Supply 110-B2-0850-V1: Computers & Accessories

- İ7-6700K skylake olarak geçmiyor sanırım, doğrumduru? Skylake sistemlerde yamulma, eğilme gibi durumlar var?

- Soğutma için yine amazonda corsair hydro h100i v2 indirimde, i7 işlemci yeterlimidir sizce almalıyım hemen > Amazon.com: Corsair Hydro Series H100i v2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler CW-9060025-WW: Computers & Accessories

Bunlar haricinde sizin ekran kartsız ama ileride 4k oyunları oynatabilecek (nvdia cuda destekli) ekran kartlarınıda rahatça kaldırabilecek bir sistem öneriniz var ise bilgilerinizden yararlanmak isterim.

Sistem tavsiyeleri için benim size bir faydam olmaz sanırım ama, dijital medya hakkında desteğe ihtiyacınız varsa bende size yardımcı olabilirim :)

Moderatör arkadaşlar, konu başlığımı mı değiştirdiniz ?

Aşağıda yazan bu sistemi geçen hafta toplamaya başladım. Allahtan Bir mani olmaz ise 2018 de tamamen bitecek. Geç olsun, en iyisi olsun ama güç olmasın dedim. Hem o zamana kadar %99.9 gtx 1080 çıkacağı için 980 ti ucuzlayacak. Ben de bu sistemi sizle paylaşmak istedim.

1) Anakart: MSİ z170a Gaming M7
2) İşlemci: İntel Core İ7 6700k
3) Ram: Hyperx Fury 4x8 Gb
4) Ekran Kartı: MSİ GTX 980 ti Gaming 6G
5) Monitor: Asus Rog Swift pg278q
6) SSD: 960GB Circuar sata 3
7) HDD: Segate 5Tb 7200rpm
6) Cpu Soğutucu: Corsair Hydro Series H110i Gtx
7) Kasa: Corsair Carbide Series Clear Compact 400c

8) Mouse: Razer Deathadder Chroma
9) Klavye: Cbox 2xusb Slim Klavye
10) Kulaklık: Logitech g35

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı