GTX 980 Ti Sistem Toplama

Arkadaşlar bir sakin olun bu ne şiddet ne celal! 6000 lira gibi bir bütçen varsa biraz daha zorlayıp z97 yerine x99 sistem toplamanı daha doğru buluyorum. Daha geleceğe yönelik bir yatırım yapmış olursun. Bunun dışında SLI ve CF yi gözardı etme sakın bundan 2-3 yıl sonra gider bir tane daha aynı model ekran kartı bağlar paşa paşa kullanırsın. Zaten 4k monitörlerin ucuzlamasına ve oyunlarda yaygınlaşmasına 2-3 yıl var kafadan. AMD mi NVIDIA mı dersen ben oyumu NVIDIA dan yana kullanırım. Daha düşük sıcaklık, daha az elektrik tüketimi, daha fazla oyunların Nvidia için optimize edilmesi vesaire. Buradaki insanların söylediğini tavsiye olarak al sadece ama son kararı veren sen ol nihayetinde sen kullanıyor olacaksın ve içine sinmesi açıkçası iki kartın arasındaki 3-5 fps den daha önemli benim görüşüm. Her gün acaba diğerini mi alsaydım diyeceğine kasaya her baktığında heyt be diyebilmelisin. Kolay gelsin.

StarDust09 cevabın ve Technopat Ağustos ayı sistem önerisinden sonra kafam iyice karıştı. 2 haftadır sistem toplamakla uğraşırken şimdi de devreye Skylake işlemci ve seninde bahsettiğin gibi x99 gibi faktörler girdi. Bu işlemler için ayırdığım bütçem değişmedi ama Ağustos ayı üst seviye İntel Skylake Render sistemin fiyatı 8200 TL. Ekran kartını Gtx 980 ti yerine Gtx 980 yaparsam eğer oyunlarda aynı performansı alamayacağım. Temmuz ayı sistem önerisine uyup bir sistem yapsam geleceğin teknolojisinden uzak kalmış olacağım.Sormak istediğim ve yardımınızı beklediğim konular şunlar:
6000 TL bütçe ile Skylake işlemci,GTX 980 Tİ bir bilgisayar toplama şansım yok mu?
Biraz daha beklersem eğer sonrasında çıkacak ürünlerden sonra Skylake işlemci fiyatlarında bir düşme olur mu?
Temmuz ayı sistem önerisi ile topladığım kasada DDR4 teknolojisini baz alırsak eğer zararım çok mu fazla olur?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Teknoloji çok hızlı ilerliyor ve beni çok yoruyor. Ne olur yardımcı olun @Recep Baltaş

6000 TL ile sinerji.gen.tr sitesinde DDR4 sistem toplaya bilirsiniz Gtx 980Ti EVGA modeli 2200 TL civarında sepete eklenince.

Gtx 980 ti
I5 6600k
Hyper evo 212 sinerjide hyper rr-212 diye geçiyor sanırım.
Wd 2Tb black serisi harddisk
Asus z170 pro gamer
Zalman neo 11
Herhangi bir ddr4 RAM.
750W PSU
Kalan para ile SSD alabilirsin. 300 TL gibi birşey kalıcak.

Sinerji sitesi sepete ekleyince KDV'yi çıkarıyor kendi kafasına göre fiyat sepete eklemeden önce neyse odur

Şahsen DDR4 sistem kullanıyorum 2 gündür. i7 5820k işlemci asus x99-deluxe ve asus gtx970 var. her şey otomatik overclock yapıyor. 4.0 ghz işlemci, 1300mhz ekran kartı ve 2400 mhz ramler şuanda. Gta5 1080p aklınıza gelebilecek tüm ayarlar en sonda 45-60 arası fps alıyorum.

Buyur kardeşım 6000 üzeri dediğin için tam fiyatı tutturamamış olabilirim. Ama işini hertürlü ileriye dönük olarak görür (render hariç). F/P bilgisayarı oldu .

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-08-12-09-16-07.png
    137,5 KB · Görüntüleme: 432
Arkadaşlar ettiğiniz yardım ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim bütçemin üstüne çıkarak sistemi topladım sizinle de paylaşmak istiyorum
İntel Skylake İ7 6700K
MSİ Z170 A GAMİNG M7
MSİ GTX 980 Tİ GAMİNG 6G
16 GB HyperX Fury Black Quad DDR 4 Ram
WD 3.5'' 2TB Caviar Green Sata 3.0 64 Mb
Samsung 250 Gb 850 Evo Sata 3.0
Gigabyte Sumo Y 700W MidT Atx
Cooler Master Seıdon 120V Sıvı Soğutma
Pioneer DVR-S21LBK 24X Dvd Yazıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…