GTX 980 Ti Sistem Toplama

Crysis 3 sonuçlarını da paylaştım senle. Güç tüketimi önemli değil ama güce bakacaksan 980ti daha az tüketiyor. AnandTech diyorum. Dünyaca ünlü ve tarafsızlığı kanıtlanmış bir site.
Donanımhaber taraflıdır dimi. Sen rahat ol. Donanımhaber bizzat kartı inceledi. Ve Direk prizden ölçüm sonuçları gösterdi.

Sen donanımhaber diyorsun ben Anandtech. Kusura bakma ama G-Sync ve Free-Sync karşılaştırmasında FreeSync diyen adamın bilgilerinden şüphe ederim. İstediğini yapabilirsin. Bir fanboy olduğun o kadar belli ki.

Sen donanımhaber diyorsun ben Anandtech. Kusura bakma ama G-Sync ve Free-Sync karşılaştırmasında FreeSync diyen adamın bilgilerinden şüphe ederim. İstediğini yapabilirsin. Bir fanboy olduğun o kadar belli ki.
Buna fanboyluk denmez canım. Ben sana incelemesi var diyorum sen bana gelmiş Anandtech diyorsun. Açıp izlemesine bakabilirsin. Ayrıca G-Sync de sadece display port kullanabiliyorsun. Ama AMD Free SYNC de HDMI da kullanabiliyorsun. Sana kısıtlama koymuyor. Ayrıca 2 sininde amacı aynı işlevi görüyor. Sorunsuz çalışıyorlar.

FreeSync kullanan monitör çok fazla gibi konuşuyorsun. Gidip'de G-Sync destekli bir kartın ve monitörün olacak ama display port kullanmayacaksın. Çok akıllıca. Ayrıca Anandtech kendi sabit test sistemlerinde ekran kartlarını değiştirerek profesyonelce yapıyorlar. Havadan rakam uydurmuyorlar. Donanımhaber'den profesyonel oldukları kesin...

FreeSync kullanan monitör çok fazla gibi konuşuyorsun. Gidip'de G-Sync destekli bir kartın ve monitörün olacak ama display port kullanmayacaksın. Çok akıllıca. Ayrıca Anandtech kendi sabit test sistemlerinde ekran kartlarını değiştirerek profesyonelce yapıyorlar. Havadan rakam uydurmuyorlar. Donanımhaber'den profesyonel oldukları kesin...
Şu anda vatan bilgisayar hepsiburada gibi yerlerde Free Sync destekli monitörler bulunuyor. Ayrıca HDMI kullanmayı yeğlerim. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam Monitörün hoparlörünü kullanabilmek için HDMI gerekiyor.
Ayrıca buradaki bilgiyide okursan sevinirim.

AMD'den FreeSync Teknolojisi

Nvidia Gsync den daha iyi bir çalışmaya imza attıklarını anlatmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı