GTX 980 Ti Sistem Uyumu

Bu bilgisayarı sizce uyumlu ve iyi mi ?

• Evet, İyi

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3
  • Anket kapandı .
İnşallah hayali değildir. Oyun içinse bu sizin ihtiyaçlarınız fazla fazla karşılar. HDD olarak bunu al. Öyle 18 000TL vermeye gerek yok. Western Digital WD2003FZEX Hard Disk
Eki Görüntüle 130105

sistem için teşekürler ancak extreme senin seçimde bulunduğun anakarttan daha iyi :) Ram olarak ise HyperX daha iyi bir seçim sistemimde ram konusunda değişiklik yapabilirim ve önerdiğin kasa ise benim seçtiğim kasaya göre daha pahalı ve aralarında bir fark yok neredeyse psu bulunmamasıda kötü benim seçtiğim kasada %80 verimli güç üreten bir psu yer alıyor.
ve sisteme 18.000 tl verecem gibi birşey dediğimi hatırlamıyorum :) bütçem o kadar dedim toptancıdan alacağım için yaklaşık 14.500 15.000 tl arasında monitör vs almama gerek yok monitörlerim mevcut zaten.

18.000 lira ile 5930k ve 3 tane 980ti toplanir. Sizinkine de toz yutturur.:)

Custom soğutma da eklenebilir. 2 tane 980 ti olursa. Aklınızda bulunsun.
Sistemi alınca da konuya cevap yazarsınız inşallah.

kesinlikle bu sistem uyumlu gözüküyor şu anda bana harddisk black edition olarak değiştirdim hesaplamalarda çok oynama falanda olmadı büyük ihtimalle en son yazdığım sistemden alıcam birde ram HyperX olacak. 2 tane 980 ti fikirinden vazgeçtim daha büyük bir kasa gerekiyor ve 750 W biraz yetersiz kalır gibi onun yerine 1250 W almam gerekirdi ve anakart da oynama yapmam gerekirdi render bilgisayarı istemiş olsaydım Titan z li bir sistem çok iyi olabilirdi ama en son yazdığım sistem daha güzel göründü gözüme :)

18.000 TL'ye 3 Ti sığar.

Benim yazdığım kasanın boyutarına bakarsan sığmaz :D

Son düzenleme:
sistem için teşekürler ancak extreme senin seçimde bulunduğun anakarttan daha iyi :) Ram olarak ise HyperX daha iyi bir seçim sistemimde ram konusunda değişiklik yapabilirim ve önerdiğin kasa ise benim seçtiğim kasaya göre daha pahalı ve aralarında bir fark yok neredeyse psu bulunmamasıda kötü benim seçtiğim kasada %80 verimli güç üreten bir psu yer alıyor.
ve sisteme 18.000 tl verecem gibi birşey dediğimi hatırlamıyorum :) bütçem o kadar dedim toptancıdan alacağım için yaklaşık 14.500 15.000 tl arasında monitör vs almama gerek yok monitörlerim mevcut zaten.

kesinlikle bu sistem uyumlu gözüküyor şu anda bana harddisk black edition olarak değiştirdim hesaplamalarda çok oynama falanda olmadı büyük ihtimalle en son yazdığım sistemden alıcam birde ram HyperX olacak. 2 tane 980 ti fikirinden vazgeçtim daha büyük bir kasa gerekiyor ve 750 W biraz yetersiz kalır gibi onun yerine 1250 W almam gerekirdi ve anakart da oynama yapmam gerekirdi render bilgisayarı istemiş olsaydım Titan z li bir sistem çok iyi olabilirdi ama en son yazdığım sistem daha güzel göründü gözüme :)

Benim yazdığım kasanın boyutarına bakarsan sığmaz :D
Bu parayada alsın bir Corsair 900d canım.

Bunu siz yazdınız yani bütçe neden sorulur sistem toplayanlara o bütçeye göre bir sistem toplamak için. 18000 lira yazınca biz de fikirlerimizi yazdık. Her neyse alınca görelim. Yoruma gerek yok daha.

Oyun amaçlı sırf oyun için hayali de değil :) şuanki bilgisayarım ekran kartı eskidi artık ekipmanlarımın driverlarını açarken sıkıntı yapmaya başlıyor , bütçem 10.000 18.000 tl arası.

Bunu siz yazdınız yani bütçe neden sorulur sistem toplayanlara o bütçeye göre bir sistem toplamak için. 18000 lira yazınca biz de fikirlerimizi yazdık. Her neyse alınca görelim. Yoruma gerek yok daha.
Haklısın da toplama bilgisayar alma amacımız en iyi fps ve kaliteyi almak benim fikrimce ve çoğu kişide öyle düşünüyordur diye umuyorum , bütçe 18.000 tl ise ilaha öyle bir sistem toplanacak diye bir kanun mu çıktı ben göremedim galiba... Bu arada ilk başta yazdığın hayali sistem sorusu ? Bu bir insanı aşağılamak gibi bir cümle neredeyse berki zenginim kardeşim nereden biliyorsun sen benim durumumu veya ailemin durumunu ?? böyle ön yargı ile yaklaşma bence insanlara....

Son düzenleme:
İlk mesajınızda da 4790k işlemciyi Z170 soket bir anakart ile topluyorsunuz. Yanlışlık ya da bilmemek olabilir ama 18.000 bütçe ile olunca insan hiç inanamıyor gerçek olduğuna.
Ailemin veya benim durumumu biliyormusunda inandırıcı gelmiyor yazıyorsun kardeşim sen ? teamspeak kullanıyorsan geleyim bir konuşalım berki inandırıcı gelir sonra ne dersin ?

Ve sistem toplama konusunda uyumlu parça seçmekte iyi olmayabilirim ancak sistemler hakkında bilgim var .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı