GTX 980 Ti Sistem Uyumu

Bu bilgisayarı sizce uyumlu ve iyi mi ?

• Evet, İyi

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3
  • Anket kapandı .

Dosya Ekleri

• aa.png
    aa.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 306
Bu sisteme 700 W yeterli olur bence 1250 watt 2 980 ti veya titan z li sistemlerde var be kardeşim :D

Bu kadar parayı gözden çıkardıysan @RuFF+ ın sistemini alabilirsin.
18.000 tl ye daha iyi bir sistem olur bence asus gtx 980 ti gold edition vardı sanırsam ondan koyabilirdi onun haricinde 980 ti ekran kartı konusunda evga daha iyi gözüküyor ve gereksiz yere para harcatmış sisteme 32 gb ram olabilir ona bir lafım yok ben o parayı gözden çıkarttım ancak iyi bir sistem için gözden çıkarttım böyle bir sisteme 18.000 tl para verecek birini görmedim ve tanımadım :)

İleriyi düşünmek maksadı ile önerdim gerçi siz bilirsiniz sistemde herhangi bir sorun çıkarsa para sizden gidiyor.;)
İleriye 750 W da gider benim fikrimce. Kasa, anakart, ekran kartı, psu, işlemci aynı. Bunun haricinde güzel bir sistem olmuş :D

GamesLoad Pekala bir 10 dk açık kalırsan sana topladığım sistemi atıcam :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İleriyi düşünmek maksadı ile önerdim gerçi siz bilirsiniz sistemde herhangi bir sorun çıkarsa para sizden gidiyor.;) Sisteme iyi göz atınız 18.000 TL'ye daha iyi bir sistem toplanabiliyor ise toplayın görelim hodri meydan kardeşim.(y)
@GamesLoad
Buyur http://i.hizliresim.com/yLN5MN.jpg (x2 düşün titan ı )

GIGABYTE+Z170X-Gaming+G1+Intel+Z170+Soket+1151+DDR4+3666MHz(OC)+USB+3.1+Anakart
Seagate 3.5" 6TB Nearline Sata 3.0 128MB Cache 7200Rpm Harddisk
THERMALTAKE WATER 3.0 EXTREME SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

PSU zalman 1250 W PSU kasa içinde geleni söker atarsın :)

Bu arada sadece işlemci aynı geri kalanları fazla para isteyip az performans :D

Aynı mı? İyi bakmadınız sanırım :D ve sizin için açık kalacağım dört gözle bekliyorum.:izliyorum:

Benim attığımdan iyisi var mı? Sen onu at bana :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı