GTX 980 TI taşınabilir sistem toplama

Fedhirweg

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba!
Öncelikle ben şehir dışında üniversite okuduğum için "full tower" veya "mid tower" kasa toplayamıyorum. Laptop almak da istemiyorum çünkü fiyat/performans oranı, dayanıklılığı masaüstülere oranla oldukça düşük. Bu sebeple taşınabilir boyutlarda bir masaüstü kasa toplamaya karar verdim. Toplayacağım kasayı sadece bazı uzun tatillerde uçakla memleketime götüreceğim.
Kasanın boyutunu küçük almayı düşündüğüm halde performansdan da taviz vermek istemiyorum. Belkemiği olarak şu anlık düşündüğüm parçalar: "Nvidia GTX 980 Ti" ve "i7 6700k". Fakat farklı önerilere de açığım. Alacağım parçaları mümkünse Türkiye'den temin edebilmeyi ve parçaların garantiye sahip olmasını istiyorum. Kurmak istediğim sistem için bana parça seçiminde yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kasayı sen toplasan 7.000 tl civarına toplayabilirsin ben denedim. Ama kasa kalitesi, kablolama, PCIe ssd hızı-konumlandırma ve soğutmanın sessizliğini sağlaman zor. Ayrıca genel bir garanti sunuluyor garantili parçaları önemseyip odan burdan nasıl ucuza alırım diye düşünmektense garantiye önem veriyorsan komple sistemi garantiyle alabilmek güzel. Ben fiyatına değer diye düşünüyorum kasayıda çok beğendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu kasayı sen toplasan 7.000 tl civarına toplayabilirsin ben denedim. Ama kasa kalitesi, kablolama, PCIe ssd hızı-konumlandırma ve soğutmanın sessizliğini sağlaman zor. Ayrıca genel bir garanti sunuluyor garantili parçaları önemseyip odan burdan nasıl ucuza alırım diye düşünmektense garantiye önem veriyorsan komple sistemi garantiyle alabilmek güzel. Ben fiyatına değer diye düşünüyorum kasayıda çok beğendim.

Gerçekten çok güzelmiş. Listemin şu an başına ekledim. Bakalım başka ne seçeneklerim var. Tavsiyen için çok teşekkür ediyorum.

Katılıyorum. İncelemesi Teknoseyirde var. Fiyatı gayet makul görünüyor, özelliklerine ve boyutuna göre :)

Aklıma hâlâ takılan bir soru var. Ben bu bilgisayarı alsam uçakta nasıl taşıyabilirim? Ağırlık 10kg sanırım el bagajı olarak kalın bir poşetle taşıyabilir miyim? Veya sırt çantasına sığdırabilir miyim?
Monitör olarak sadece üniversite döneminde kaldığım eve monitör almayı düşünüyorum. Memlekette bol bol ekran olarak kullanabileceğim monitör ve TV var çünkü .

Aklıma hâlâ takılan bir soru var. Ben bu bilgisayarı alsam uçakta nasıl taşıyabilirim? Ağırlık 10kg sanırım el bagajı olarak kalın bir poşetle taşıyabilir miyim? Veya sırt çantasına sığdırabilir miyim?
Monitör olarak sadece üniversite döneminde kaldığım eve monitör almayı düşünüyorum. Memlekette bol bol ekran olarak kullanabileceğim monitör ve TV var çünkü .
Benim sana tavsiyem yukarıdaki kasalarla uğraşmak yerine aşağıdaki kasayı alman olacaktır. İçine her türlü şey sığıyor. Youtube'da GTX 970 ve İ5 6600 toplanan bir videosu var. Daha rahat taşırsın.
Silverstone RVZ02
Toplama videosu:

Benim sana tavsiyem yukarıdaki kasalarla uğraşmak yerine aşağıdaki kasayı alman olacaktır. İçine her türlü şey sığıyor. Youtube'da GTX 970 ve İ5 6600 toplanan bir videosu var. Daha rahat taşırsın.
Silverstone RVZ02
Toplama videosu:

Yalnız şöyle bir şey var 980 Ti'ların çoğu 3 fanlı ve 970'den büyük. Ama onun dışında mantıklı fikir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı