GTX 980 TI taşınabilir sistem toplama

Bu ekran kartına Silverstone RVZ02 alırsanız sorunsuzca kullanırsınız. Kesinlikle öyle öneririm. Hem daha çok konsol görünümü olur hem de müthiş bir performansı olur. Ekran kartı ise hepsi aynı GPU'yu kullandığı için diğerleri ile arasında fark olacağını sanmıyorum. Eğer başka tür istiyorsanız 13" (13 inç = 32CM)'e kadar ekran kartlarını destekliyor. O boyuta göre istediğiniz ekran kartını alın.
Evga GTX980 Ti Gaming SC ACX2.0+

Bu başlıktan sonra toplamaya karar verdim ve bu işe bayağı kafa yordum. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kasa çok hoşuma gitti. :D:D
Bu sisteme k işlemci de alınabilir ama 980 Ti'ye yeterli olacağı için ben k tercih etmedim. Hdd'yi harici kullandığım için onuda eklemedim. Buna ihtiyaç duyanlar mutlaka olacaktır kasaya 3.5 inç rahat takılabiliyor. Bu PSU'yu daha ucuz olduğu için Hepsiburada'dan alacağım. High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold 62.5A 12V Güç Kaynağı Fiyatı
Seçtiğim çift fanlı sıvı soğutma sistemi de içerisine sığıyor. Kaliteli hava soğutma düşündüm ama içerisine sığan performansı iyi bir hava soğutma bulamadım. Bide kasa küçük hava konusunda sıkıntı olabilir diye sıvı seçtim. Tam olarak 6600 Tl maliyetle 1500 Tl daha ucuza MSİ'den daha iyi kasa toplanıyor. :) Daha iyi güç kaynağı, daha iyi soğutma, daha iyi anakart, daha iyi Ramler. Seçtiğim kasada PSU'nun altta olması sayesinde kablolama da sorun olmayacaktir. Taşınabilirlik açısından taşıma kolu avantajından da vazgeçmeden (Bence Mini Itx'te mutlaka olması lazım yoksa anlamı yok kucaklayıp taşımak hiçte kullanışlı değil.) toplanabilecek en iyi taşınabilir GTX 980Ti'li sistem bu diye düşünüyorum.

Adsız.png

Son düzenleme:
@RuFF+ Bütçem aşağı yukarı şu an için 6500tl civarında.

@furkanxdgs4 bahsettiğiniz kasayı Türkiye'den temin edebileceğim bir yer bulamadım.

@merttrkz topladığınız sistem çok güzel ama o gpu'nun sığacağına emin misiniz?
Amazon'dan alabilirsin sadece. Ancak gayet uygun bir fiyatı var bence. Getirtirken gümrük gibi vergilerini ödediğiniz için siz hiç uğraşmadan ürününüz kapınıza gelir.
Amazon.com: SilverStone Technology Mini-ITX Slim Small Form Factor Computer Case RVZ02B: Computers & Accessories

Bu başlıktan sonra toplamaya karar verdim ve bu işe bayağı kafa yordum. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu kasa çok hoşuma gitti. :D:D
Bu sisteme k işlemci de alınabilir ama 980 Ti'ye yeterli olacağı için ben k tercih etmedim. Hdd'yi harici kullandığım için onuda eklemedim. Buna ihtiyaç duyanlar mutlaka olacaktır kasaya 3.5 inç rahat takılabiliyor. Bu PSU'yu daha ucuz olduğu için Hepsiburada'dan alacağım. High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold 62.5A 12V Güç Kaynağı Fiyatı
Seçtiğim çift fanlı sıvı soğutma sistemi de içerisine sığıyor. Kaliteli hava soğutma düşündüm ama içerisine sığan performansı iyi bir hava soğutma bulamadım. Bide kasa küçük hava konusunda sıkıntı olabilir diye sıvı seçtim. Tam olarak 6600 Tl maliyetle 1500 Tl daha ucuza MSİ'den daha iyi kasa toplanıyor. :) Daha iyi güç kaynağı, daha iyi soğutma, daha iyi anakart, daha iyi Ramler. Seçtiğim kasada PSU'nun altta olması sayesinde kablolama da sorun olmayacaktir. Taşınabilirlik açısından taşıma kolu avantajından da vazgeçmeden (Bence Mini Itx'te mutlaka olması lazım yoksa anlamı yok kucaklayıp taşımak hiçte kullanışlı değil.) toplanabilecek en iyi taşınabilir GTX 980Ti'li sistem bu diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 149519

Bu sisteme bi bakın derim.

Ekran kartını asus gtx 980ti değilde msi 980ti golden edition yada normal versiyonunu tercih edebilirsiniz.
Ram leri:Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz CL16 (CMK16GX4M2A2400C16R)
Soğutucuyu:Corsair Hydro H100i GTX 240mm Yüksek Performanslı Sıvı Soğutma Kiti
İşlemciyi:Intel Core i7-6700K Skylake 8M 4.0Ghz 1151 bu şekilde değiştirirsen daha fazla performans vereceğini düşünüyorum ki verecektir de .

@Gainward
Ramleri tepki süresi az olduğu için Gskil seçtim. Seçtiğiniz soğucu çok çok iyi fakat pahalı. i7 6700 seçip overclock yapmayacağım için soğutmaya o kadar para vermek istemedim. K işlemci seçmememin sebebide normal olanın GTX 980 ti için fazlasıyla yeterli olması ve overclock yaparak ısı değerleri vs. uğraşmak istememem. Kasanında tutma kolunun olmasını isterim. Her ne kadar küçük olsada tutup taşıyacak bir kol olmadıktan sonra taşınabilirlik anlamında hiç pratik değil. Ayrıca sizin önerdiğiniz videodaki kasa fazla küçük buna H 110i sığmayacaktır. Üzerindeki işlemci soğutucu rahat 1 kg'nin üzerinde. :) Azcık daha büyüsün sıvı soğutma rahat sığsın ve taşıma kolu olsun benim fikrim.
@Fedhirweg

Sığıyor. Çift fanlı sıvı soğutmalar için uygun kasa.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı