GTX 980 Ti ve i5 6600K Sistemde Mouse Takılarak Hareket Ediyor

Hasan Petek

Hectopat
Daha fazla  
Sistemde eskiden herhangi bir mouse takılma sorunu yoktu fakat bir süre sonra böyle bir problem ortaya çıktı. Problem şu şekilde oluyor genelde: Bilgisayarı açıyorum ve uygulamalar açıldığında bir yere tıkladığım anda bir kasma problemi oluyor. Bu yüzden sistemi formatladım ve güncelledim fakat işe yaramadı. Dahası, konu hakkında forumda birkaç konuya göz attım ancak sorun devam etmekte.

Sistemde eskiden herhangi bir mouse takılma sorunu yoktu fakat bir süre sonra böyle bir problem ortaya çıktı. Problem şu şekilde oluyor genelde: Bilgisayarı açıyorum ve uygulamalar açıldığında bir yere tıkladığım anda bir kasma problemi oluyor. Bu yüzden sistemi formatladım ve güncelledim fakat işe yaramadı. Dahası, konu hakkında forumda birkaç konuya göz attım ancak sorun devam etmekte.
Sorunun bundan kaynaklandığını pek sanmam ama sisteme SSD ve RAM takviyesi yapmanı tavsiye ederim.

ben birkere teknik serviste çalışırken ustam bana amperin laptoplarda ve pc lerdeki bazı anakartlara piriz amperinin mouseda takılma yada titreme yapabileceğini söylemişti. fişi değiştir dene.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı