GTX 980 Ti ve i7 5820K Darboğaz

Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün darboğaz var diye belirtmesine gerek yok, CPU ve GPU kullanımına bakarsanız darboğaz olduğunu göreceksiniz.

Siz de yanlış okuyorsunuz. "Bugün G3258 bile Titan X'te darboğaz yapmaz iken, en fazla i7 4790 yeter." dedim. Yani o bütçe işlemci bile sıkıntı yapmıyor dedim.
Tamam darboğaz yapmıyor. Artık G3258 önereceğim İ5 filan hikaye

Tamam darboğaz yapmıyor. Artık G3258 önereceğim İ5 filan hikaye
Sen harbiden çok yanlış anlıyorsun yada okuyamıyorsun. Sana İ5'mi kötü dedim ? Bi anlamadınız ya. G3258 bile Titan X'e darboğaz yapmaz iken 980ti için i5 4690 yeter. Allahım yarabbim ya, çok affedersiniz ama, forumda kavga arayan, ukalalık yapan, daboğaz'ın ne olduğunu bilmeyen çok var. Bıktım yeter artık ya. Uslüb'ümü kontrol edemiyorum, çıldırttılar artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerede "darboğaz" konusu geçse şu G3258'i görüyorum arkadaş. Ya üst seviye ekran kartı alan bir zahmet gidip de işlemci alsın yani. Ayrıca ben de sadece GTA V'te darboğaz yaşadığım için işlemcime ekran kartıma darboğaz yapıyor diyebiliyorum. İşlemci tüm platformlarda ekran kartını karşılamadıkça darboğaz olmuyor dememiz doğru olmaz. Ayrıca 118 FPS almak darboğaz olmuyor demek değildir.

Ya ben diyorum ki, G3258 sıkıntı yaratmıyor. "G3258 Al !" demiyorum ki. Yani x99'lara uçmasın. Alsın İ5'i rahatına baksın.

Sorum başlıktaki gibi. Darboğaz yapar mı ? Sadece oyun oynamak amacıyla sistem topluyorum. İleride SLI'da yapmayı planlıyorum. DDR4 olması için 5820k'yı seçtim. Sizce yapar mı ?

Olsa olsa bütçeniz darboğaz yapar. Başka ne darboğaz yapacaktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…