GTX 980 Ti ve i7 5820K Darboğaz

Bu TITAN X'ten bahsediyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün darboğaz var diye belirtmesine gerek yok, CPU ve GPU kullanımına bakarsanız darboğaz olduğunu göreceksiniz.

Siz de yanlış okuyorsunuz. "Bugün G3258 bile Titan X'te darboğaz yapmaz iken, en fazla i7 4790 yeter." dedim. Yani o bütçe işlemci bile sıkıntı yapmıyor dedim.
Tamam darboğaz yapmıyor. Artık G3258 önereceğim İ5 filan hikaye (n)

Tamam darboğaz yapmıyor. Artık G3258 önereceğim İ5 filan hikaye (n)
Sen harbiden çok yanlış anlıyorsun yada okuyamıyorsun. Sana İ5'mi kötü dedim ? Bi anlamadınız ya. G3258 bile Titan X'e darboğaz yapmaz iken 980ti için i5 4690 yeter. Allahım yarabbim ya, çok affedersiniz ama, forumda kavga arayan, ukalalık yapan, daboğaz'ın ne olduğunu bilmeyen çok var. Bıktım yeter artık ya. Uslüb'ümü kontrol edemiyorum, çıldırttılar artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerede "darboğaz" konusu geçse şu G3258'i görüyorum arkadaş. Ya üst seviye ekran kartı alan bir zahmet gidip de işlemci alsın yani. Ayrıca ben de sadece GTA V'te darboğaz yaşadığım için işlemcime ekran kartıma darboğaz yapıyor diyebiliyorum. İşlemci tüm platformlarda ekran kartını karşılamadıkça darboğaz olmuyor dememiz doğru olmaz. Ayrıca 118 FPS almak darboğaz olmuyor demek değildir.

Adsız.jpg

G3258 hangi oyunlarda TITAN X'e darboğaz yapmaz diye soruyorum? G3258 2 çekirdekli bir işlemci 2 çekirdek yeten oyunlarda sıkıntı yapmaz ama 2 çekirdekten fazla isteyen oyunlarda darboğaz olacaktır.
Şu anda 2 çekirdekten fazla isteyen çok az oyun var. Far Cry 4 vs ama onda da iyi FPS alıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı