Bu TITAN X'ten bahsediyorum;
Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün darboğaz var diye belirtmesine gerek yok, CPU ve GPU kullanımına bakarsanız darboğaz olduğunu göreceksiniz.
Bu TITAN X'ten bahsediyorum;
Ekran kartı'nın %99 olması darboğaz oluyor, evet doğruRecep Baltaş ve Ali Güngör'ün darboğaz var diye belirtmesine gerek yok, CPU ve GPU kullanımına bakarsanız darboğaz olduğunu göreceksiniz.
Tamam darboğaz yapmıyor. Artık G3258 önereceğim İ5 filan hikayeSiz de yanlış okuyorsunuz. "Bugün G3258 bile Titan X'te darboğaz yapmaz iken, en fazla i7 4790 yeter." dedim. Yani o bütçe işlemci bile sıkıntı yapmıyor dedim.
Sen harbiden çok yanlış anlıyorsun yada okuyamıyorsun. Sana İ5'mi kötü dedim ? Bi anlamadınız ya. G3258 bile Titan X'e darboğaz yapmaz iken 980ti için i5 4690 yeter. Allahım yarabbim ya, çok affedersiniz ama, forumda kavga arayan, ukalalık yapan, daboğaz'ın ne olduğunu bilmeyen çok var. Bıktım yeter artık ya. Uslüb'ümü kontrol edemiyorum, çıldırttılar artık.Tamam darboğaz yapmıyor. Artık G3258 önereceğim İ5 filan hikaye![]()
Sorum başlıktaki gibi. Darboğaz yapar mı ? Sadece oyun oynamak amacıyla sistem topluyorum. İleride SLI'da yapmayı planlıyorum. DDR4 olması için 5820k'yı seçtim. Sizce yapar mı ?
Şu anda 2 çekirdekten fazla isteyen çok az oyun var. Far Cry 4 vs ama onda da iyi FPS alıyor.G3258 hangi oyunlarda TITAN X'e darboğaz yapmaz diye soruyorum? G3258 2 çekirdekli bir işlemci 2 çekirdek yeten oyunlarda sıkıntı yapmaz ama 2 çekirdekten fazla isteyen oyunlarda darboğaz olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.