3 Haziran 2015 Mesaj: 8 Bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim sonuç gayet şaşırtıcı. Bunu söyleyeceğim, aklıma gelmezdi ama GTX 980 Ti F/P kartı olmuş . Sanırım 2. el 980 satışlarını göreceğiz . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2015 Genişletmek için tıkla...
Bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim sonuç gayet şaşırtıcı. Bunu söyleyeceğim, aklıma gelmezdi ama GTX 980 Ti F/P kartı olmuş . Sanırım 2. el 980 satışlarını göreceğiz . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
99.8 pure Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #2 980 ti ile TitanX hemen hemen aynı fps aralarındaki fiyat farkı 2600 tl
Barış_Çetin Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #3 99.8 pure dedi: 980 ti ile TitanX hemen hemen aynı fps aralarındaki fiyat farkı 2600 tl Genişletmek için tıkla... TİTAN X sadece oyunlar için üretilen bir ekran kartı değil. Komplike bir ekran kartı.
99.8 pure dedi: 980 ti ile TitanX hemen hemen aynı fps aralarındaki fiyat farkı 2600 tl Genişletmek için tıkla... TİTAN X sadece oyunlar için üretilen bir ekran kartı değil. Komplike bir ekran kartı.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.235 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 4 Haziran 2015 #4 99.8 pure dedi: 980 ti ile TitanX hemen hemen aynı fps aralarındaki fiyat farkı 2600 tl Genişletmek için tıkla... TITAN X profesyonel kullanımlar için.
99.8 pure dedi: 980 ti ile TitanX hemen hemen aynı fps aralarındaki fiyat farkı 2600 tl Genişletmek için tıkla... TITAN X profesyonel kullanımlar için.
uludag90 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 194 4 Haziran 2015 #5 Yeni alacağım ekran kartı belli oldu.
KS KS Fero Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 117 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #6 uludag90 dedi: Yeni alacağım ekran kartı belli oldu. Genişletmek için tıkla... Fanboy değilim ama yinede bekleyin Amd kartlarını.
uludag90 dedi: Yeni alacağım ekran kartı belli oldu. Genişletmek için tıkla... Fanboy değilim ama yinede bekleyin Amd kartlarını.
ExoticMetehan99 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #7 Bence sistem toplamayı 2016'ya bırakın derim. Çünkü 6. nesil İntel işlemciler ve Pascal mimarili GPU'lar gelecek.
Bence sistem toplamayı 2016'ya bırakın derim. Çünkü 6. nesil İntel işlemciler ve Pascal mimarili GPU'lar gelecek.
KS KS Fero Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 117 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #8 ExoticMetehan99 dedi: Bence sistem toplamayı 2016'ya bırakın derim. Çünkü 6. nesil İntel işlemciler ve Pascal mimarili GPU'lar gelecek. Genişletmek için tıkla... DirectX 12 ile kartlardaki ve işlemcilerdeki performans farkını merak ediyorum bende. Amd ve Nvidia savaşı ne olacak acaba
ExoticMetehan99 dedi: Bence sistem toplamayı 2016'ya bırakın derim. Çünkü 6. nesil İntel işlemciler ve Pascal mimarili GPU'lar gelecek. Genişletmek için tıkla... DirectX 12 ile kartlardaki ve işlemcilerdeki performans farkını merak ediyorum bende. Amd ve Nvidia savaşı ne olacak acaba
ExoticMetehan99 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2015 #9 Fero dedi: DirectX 12 ile kartlardaki ve işlemcilerdeki performans farkını merak ediyorum bende. Amd ve Nvidia savaşı ne olacak acaba Genişletmek için tıkla... Katılıyorum size acaba ne olacak. Amd yeni çıkan kartlarını ucuz yapsa da Nvidia fiyatları indirse!!!
Fero dedi: DirectX 12 ile kartlardaki ve işlemcilerdeki performans farkını merak ediyorum bende. Amd ve Nvidia savaşı ne olacak acaba Genişletmek için tıkla... Katılıyorum size acaba ne olacak. Amd yeni çıkan kartlarını ucuz yapsa da Nvidia fiyatları indirse!!!